AMD a oprit vanzarile procesoarelor Phenom II si Athlon II

HED
06 decembrie 2011

   Potrivit unui raport de la Nordic Hardware, de un singur procesor din intreaga gama este înca produs. Nu am putut confirma raportul, care se bazeaza pe o sursa de informare necunoscuta, dar stim ca exista înca o multime de procesoare Athlon II si Phenom II si am auzit ca vânzatorii au un stoc suficient pentru sezonul de Craciun.
   Nordic Hardware sustine ca nu mai sunt Athlon si Phenom trimise pe piata, cu exceptia Phenom II X4 960T 3.0 GHz.
   În cazul în care raportul este corect, trecerea fabricii 1 de la GlobalFoundries din Dresda poate fi motivul pentru care productiile de Phenom II si Athlon II au fost oprite. Este evident faptul ca AMD se îndreapta spre produse mai mari, cum ar fi Llano, care sunt vândute acum „ca painea calda”.
   Cu toate acestea, daca sunteti în cautarea unei actualizari de procesor ieftin, acum ar fi momentul pentru a cauta unul dintre procesoarele AMD. Procesoare Phenom II X6 sunt în prezent de vânzare la aproximativ 138 dolari, în timp ce procesoarele X4 sunt vândute pentru 80$.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Displaying 1 Comments
Spune-ti parerea

  1. […] au fost disponibile din 1992, si în secolul 21 au inceput sa devina mainstream. Atât Intel cat si AMD au introdus procesoare pe 64 de biti si Mac G5 a echipat un procesor cu 64 de biti. Procesoarele cu […]

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>