Chameleon X-1

HED
20 septembrie 2011

Shogun Bros este gata sa lanseze Chameleon X-1, o combinatie mouse/gamepad

Shogun Bros pregateste lansarea unei versiuni optimizate a Chameleon X-1, un periferic 2 in 1, care poate actiona atât ca un mouse fara fir cat si ca un gamepad wireless. Modelul actualizat vine cu o suprafata cauciucata care sa permita o mai buna aderenta si durabilitate, precum si îmbunatatiri de putere.

„Versiunea Perfecta” a Chameleon X-1 are, de asemenea, o mai buna reactie a butoanelor, un aspect rafinat, dar are nevoie doar de o singura baterie AAA pentru a functiona. Dispozitivul Shogun Bros foloseste un senzor optic de 1600 dpi, are 16 butoane si 2 butoane analogice atunci când este folosit in modul gamepad si este livrat cu un transceiver nano.

Chameleon X-1 imbunatatit este disponibil în trei culori – Essential Purple, Graphite Grey si si costa 59.99 dolari. Disponibilitatea este programata pentru 01 octombrie.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>