Acer a actualizat Chromebook cu un procesor mai rapid

HED
10 septembrie 2013

Acer a anuntat ca va actiualiza Chromebook C710. Acest laptop compact dispune de sistemul de operare Google Chrome si are un ecran de 11.6 inch cu rezolutie de 1366×768 pixeli. Procesorul actual va fi inlocuit de un procesor Intel Celeron 1007U, un cip dual-core tactat la 1.5 GHz.


Optiunile disponibile includ, fie 2Gb de memorie si un hard-disk de 320Gb, fie 4Gb de memorie si un SSD de 16GB, iar in cele din urma, utilizatorii pot alege intre o baterie cu 4 celule sau o baterie cu 6 celule. Designul notebook-ului ramane neschimbat, iar pretul recomandat va fi de 249 euro.

Acer_C710-Chromebook

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>