A fost lansat un nou trailer pentru GTA V

Andrei
29 august 2013

Cei de la Rockstar au lansat un nou trailer pentru mult asteptatul Grand Theft Auto V. Acestia au afirmat ca debutul pe canalele TV va avea loc duminica seara in USA, in timpul urmatorului episod Breaking Bad.

Studioul a confirmat ca jocul va fi lansat in USA si Europa pe data de 17 septembrie pe Xbox 360 si PS3. De asemenea, acesta va fi lansat si in Japonia pe 10 octombrie.

Recent, acestia au dezvaluit ca jocul va fi livrat, cu o intarziere intentionata de doua saptamani, alaturi de GTA Online, despre care puteti afla mai multe in articolul „Grand Theft Auto Online sau al doilea GTA V„.

About - Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>