A fost publicat trailerul de lansare pentru The Division Survival

HED
21 noiembrie 2016

Cei de la Ubisoft au publicat recent pe canalul oficial de YouTube, trailerul de lansare pentru Tom Clancy’s: The Division Survival care va fi lansat în câteva ore.

DLC-ul Survival pentru The Division este inclus în Season Pass, iar dacă nu ai cumpărat Season Pass nu este nici o problemă pentru că Survival poate fi cumpărat și individual, atât pe Steam cât și pe Uplay, platforma celor de la Ubisoft.

Vă aminesc că The Division Survival va fi lansat mâine, pe 22 noiembrie pentru PC și Xbox One iar jucătorii PS4 vor trebui să mai aștepte până pe 20 Decembrie pentru a putea juca.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>