Lumea Grand Theft Auto 5 este imensa, convinge-te de asta!

HED
10 septembrie 2013

Lumea Grand Theft Auto 5 este imensa si avem cateva imagini pentru a va convinge! „M-am uitat in detaliu la harta Grand Theft Auto 5 si uitandu-ma la semnul ‘Vinewood’, mi-am amintit de cateva screenshot-uri care infatisau semnul proeminent, asa ca le-am pus la un loc si le-am evidentiat pe harta” spune Awais Imran, unul dintre autorii site-uli Vr-Zone.


Impresionant, daca se poate spune si asa. Sa nu uitam ca Rockstar a mentionat de mai multe ori in ultimele luni ca Grand Theft Auto 5 are zone vaste de explorare atat in interior cat si subacvatice, aceste zone nefiind afisate pe harta.

harta_grand_theft_auto_5

harta_grand_theft_auto_5

Va amintim ca Grand Theft Auto 5 va fi lansat pe 17 Septembrie in America si Europa si va fi disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>