Programe de modificat poze gratuite

HED
06 martie 2012

In articolul de astazi am sa va prezint doua programe gratuite de modificat poze, foarte usor de folosit. Dupa cum bine stiti Adobe Photoshop este cel mai specializat program din categoria „programe de modificat poze” dar din pacate acest soft al companiei Adobe nu este deloc ieftin.

Primul soft pe care vi-l recomand este GIMP. Este un program gratuit si cred ca este cea mai buna alternativa gratuita a photoshop-ului, fiind unul dintre cel mai bun program de editare grafica gratuit. Dispune de o interfata avansata dar foarte usor de utilizat.
Pentru cei interesati de acest program voi face un articol unde gasiti o serie se site-uri ce contin tutoriale GIMP.

Al doilea program pe care il recomand ar fi Paint.net. Un program gratuit cu o interfata simpla si foarte usor de folosit. Ce este de remarca la acest program este ca va ofera posibilitatea sa lucrati cu layere ceea ce putine programe gratuite va ofera acest lucru. Nu este un soft foarte complex , nu va asteptati la foarte mari performante din partea lui, dar pentru un utilizator obisnuit este destul de bun.


Download programe:


About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>