Stiri IT – Ghiduri Jocuri PC – Noutati din lumea gamingului

Sfaturi pentru misiunile Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 este un joc open-world imens şi de aceea obţinerea unui punctaj maxim la o misiune grea sau foarte grea este o adevarată mândrie. Chiar dacă o să ţi se pară, uneori, imposibil, cu ajutorul Game Replay, poţi rejuca orice misiune din exploziva campanie pentru a obţine un scor cât mai bun.

De obicei, obţinerea unei medalii de aur la orice misiune necesită atenţie sporită la detalii, acurateţe în tragere şi o mână de şofer adevărat. În următoarele rânduri vă voi spune, în detaliu, ce trebuie să faceţi pentru a obţine mult dorita medalie de aur:

Nu-ţi avaria maşina

Unele misiuni necesită livrarea unei maşini impecabile. Evident, atunci când conduci cu Franklin îi poţi utiliza abilitatea de a conduce în slow-motion pentru a evita accidentele iminente, însă conducerea în condiţii de siguranţă este o abilitate pe care trebuie să o înveţi rapid pentru a avea succes în Los Santos.

Invatand sa conduci in siguranta, dar in acelasi timp rapid, vei invata foarte usor si tiparele traficului din Los Santos, atat ale masinilor, cat si ale pietonilor. Insa nimeni nu ar vrea sa stea la culoarea rosie a semaforului atat timp cat suntem intr-un joc video. Poti lua in considerare incetinirea in zona intersectiei si apoi accelerarea prin culoarul observat. Un alt lucru care avantajeaza conducerea in siguranta este fluiditatea misiunii care aduce cu ea un timp bun pentru a obtine medalia dorita.

Headshot, headshot, headshot

Acuratetea tragerii este masurata in mai multe feluri in campania Grand Theft Auto 5. Trebuie, ori sa obtii un anumit numar de headshot-uri, ori ai nevoie de un anumit procentaj de acuratete, ori trebuie sa treci de fortele inamice pentru a obtine un anumit timp.

Pentru rezultate bune ia o arma cu care te simti confortabil si schimba-i controalele. Iti poti schimba stilul de a tinti oricand din meniul de start, deci daca sunt necesitate headshot-uri pentru misiunea curenta, schimba pe sistemul soft-lock pentru a tinti mai rapid un headshot. Uneori, cel mai mult te vor ajuta shotgun-urile pentru a obtine acuratetea necesara.

Evadeaza din urmarire ca un profesionist

Acumularea cat mai multor ore jucate in Grand Theft Auto 5 te va obisnui cu sistemul de cautare al politiei. Atunci cand evadarea este cheia, experienta isi va spune cuvantul, mai ales in unele misiuni in care cerintele de evadare sunt ceva mai greu de indeplinit.

Cel mai important lucru, atunci cand ai politia pe urmele tale, este sa gasesti locuri in care politisii AI nu te vor cauta niciodata. Acestora nu le place sa urmareasca pe drum accidentat, sa treaca autostrazile altfel decat legal sau sa te urmareasca pe alei inguste.

Schimbarea caracterului in anumite situatii

Sa stii cum si cand sa folosesti abilitatile speciale ale personajelor principale este cheia, iar schimbarea intre caractere, in anumite misiuni, iti vor aduce medalia de aur mult dorita. Daca un grup de inamici te-au invadat este momentul sa-l folosesti pe Michael cu care vei putea sa dai cat mai multe headshot-uri datorita abilitatii lui de tragere in slow-motion. Sau atunci cand esti in pericol sa incasezi o lovitura grea comuta intre caractere pentru ca inamicul AI sa se ascunda fara sa te mai pedepseasca.

Atunci cand ai nevoie sa explodezi cateva autovehicule, in modul rampage a lui Trevor o vei face mai rapid decat orice alt personaj. Daca trebuie sa furi masini sau sa faci curse pe strazi aglomerate, in Franklin ar trebui sa investesti toata increderea. Daca stii ce trebuie sa faci comutarea corespunzatoare intre caractere te va face sa fii in avantaj in orice situatie.

Seteaza-ti obiectivele pe ce ai ratat

Obtinerea medaliei de aur sau a unui procentaj de 100% din prima este cam dificila. Unele cerinte sunt asemanatoare cu ale altor misiuni, deci setandu-te sa obtii pe rand obiectivele te va duce cu pasi mici pana la procentajul de 100% fara sa te mai enervezi prin scenele unei misiuni.

Sa spunem ca ai nevoie de acuratete, insa ai nevoie si de un anumit numar de headshot-uri. Daca te vei chinui sa le obtii pe amandoua odata s-ar putea sa dai gres. Concentreaza-te pe acuratete folosind un shotgun pentru a scapa de inamici. Apoi concentreaza-te pe headshot-uri daca mai ai timp sau atunci cand nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca vei rata din cauza concentrarii sau a nervozitatii. Rejoaca, rejoaca si iar rejoaca pana cand, intr-un final, vei goli lista de cerinte.

Desigur, daca nu te vei descurca cu Trevor, Franklin sau chiar Michael ar fi bine sa iti arunci privirea la cateva coduri Grand Theft Auto 5 care te vor ajuta sa faci liniste in Los Santos.