Ce spune Karl Slatoff despre portarea lui GTA 5 pe PC

HED
04 februarie 2014

Se pare că publisher-ul nu dereşte să comenteze despre o posibilă portare a lui GTA 5 pentru PC. Când a fost întrebat despre acest lucru, CEO-ul Take-Two, Karl Slatoff a răspuns: „În acest moment nu am nimic de spus despre acest lucru. Nu am anunţat nici o versiune pentru o altă platformă înafară de cele lansate deja„.


În prezent GTA 5 este disponibil doar pe PS3 şi Xbox 360, iar aşteptările pentru o lansare a versiune de PC sunt foarte mari. Să nu uităm că pe site-ul magazinului Altex găsim deja posibilitatea de a precomanda GTA 5 pentru PC, data acestuia de lansare este afişată ca fiind pe 15 Martie 2014.

GTA 5

Versiunea GTA 4 pentru PC a fost lansată după şapte luni de la apariţia jocului pe PS3 şi Xbox 360. Un interval de timp asemănător ar putea fi şi pentru lansarea lui GTA 5 pentru PC. Pentru mai multe informaţii, staţi pe aproape!

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Displaying 1 Comments
Spune-ti parerea

  1. nik spune:

    ar fi bine versiune penru pc

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>