Acer Aspire One 722: noi experiente multimedia

 Acer Aspire One 722: noi experiente multimedia

Noul netbook Aspire One 722 de la Acer, echipat cu un APU (Accelerated Processing Unit) AMD Fusion şi chip grafic AMD Radeon HD 6250, Aspire One 722 oferă video streaming online la o viteză de 3 ori mai mare comparativ cu generaţiile anterioare.

Disponibil în culorile aquamarine, roşu burgungy şi negru diamante, Aspire One 722 are o grosime de 1 inch, o greutare de 1,35 kg şi foloseşte o baterie cu 6 celule.

Echipamentul are un touchpad multigesture care face uşoară folosirea netbookului, fără a fi nevoie de mouse.

Netbook-ul oferă un ecran LED Acer CineCrystal de 11,6 inchi. Echipamentul este dotat cu un port HDMI pentru o conectare mai uşoară la ecranele mari ale televizoarelor sau la videoproiectoare.

De asemenea, Aspire One 722 dispune de Wi-Fi, LAN, Bluetooth şi un modul 3G opţional.

Pentru ca utilizatorii să beneficieze de videoconferinţe de calitate, Aspire One 722 este echipat cu webcam-ul Acer Crystal Eye, care are funcţia Acer Video Conference Manager ce permite îmbunătăţirea imaginii în timpul conversaţiei, dar şi schimbul de fotografii şi documente.

Noul netbook respectă standardele Energy Star v5.0 şi directivele europene RoHS şi WEEE. În plus, display-ul de care dispune Aspire One 722 consumă cu până la 22,2% mai puţină energie decât cele ale netbookurilor standard.

Produsele vor fi disponibile în România din luna august la preţuri ce încep de la 1.499 de lei.

chip.ro

 

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.