Ascunde sau afiseaza pictogramele de pe desktop in windows 7

 Ascunde sau afiseaza pictogramele de pe desktop in windows 7

Ca si in versiunile anterioare de windows, pictogramele de pe desktop sunt vizibile si in windows 7. Aveti posibilitatea sa ascundeti pictogramele de pe desktop si sa le readuceti inapoi cand doriti. Daca a ti ascuns accidental pictogramele de pe desktop in acest tutorial va voi arata cum le adaugati din nou. Va voi arata de asemenea cum sa ascundeti pictogramele de pe desktop ( windowsul porneste mai rapid atunci cand pictogramele de pe desktop sunt ascunse) si cum sa accesati fisierele de pe desktop daca acestea nu sunt vizibile.

Ascunde pictogramele de pe desktop

Click dreapta pe desktop -> View si debifati „Show desktop icons”

Windows 7

Sfat: Vizualizarea fisierelor de pe desktop in timp ce pictogramele sunt ascunse!

Deschideti casuta RUN (Windows + R) scrieti desktop si se va deschide folderul cu pictogramele de pe desktop chiar daca acestea nu sunt vizibile.

Afiseaza pictogramele de pe desktop

Click dreapta pe desktop -> View si bifati „Show desktop icons”

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.