Ascunde sau afiseaza pictogramele de pe desktop in windows 7

HED
10 martie 2012

Ca si in versiunile anterioare de windows, pictogramele de pe desktop sunt vizibile si in windows 7. Aveti posibilitatea sa ascundeti pictogramele de pe desktop si sa le readuceti inapoi cand doriti. Daca a ti ascuns accidental pictogramele de pe desktop in acest tutorial va voi arata cum le adaugati din nou. Va voi arata de asemenea cum sa ascundeti pictogramele de pe desktop ( windowsul porneste mai rapid atunci cand pictogramele de pe desktop sunt ascunse) si cum sa accesati fisierele de pe desktop daca acestea nu sunt vizibile.

Ascunde pictogramele de pe desktop

Click dreapta pe desktop -> View si debifati “Show desktop icons”

Windows 7

Sfat: Vizualizarea fisierelor de pe desktop in timp ce pictogramele sunt ascunse!

Deschideti casuta RUN (Windows + R) scrieti desktop si se va deschide folderul cu pictogramele de pe desktop chiar daca acestea nu sunt vizibile.

Afiseaza pictogramele de pe desktop

Click dreapta pe desktop -> View si bifati “Show desktop icons”

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>