Biostar lansează noua placă de bază, Hi-Fi H81MC / LGA 1150

 Biostar lansează noua placă de bază, Hi-Fi H81MC / LGA 1150

BIOSTAR a lansat cea mai nouă placă de bază micro-ATX bazată pe chipset-ul Intel H81, numită Hi-Fi H81MC. Placa suportă a 4a generaţie de procesoare Intel Core i5 / Intel Core i7 şi dispune de chipul grafic HD 4600, împreună cu un nou controller de memorie integrat care va rula la viteze de până la 1600MHz. Chipset-ul H81 are două porturi SATA 6GB/s, patru porturi SATA 3Gb/s şi două USB-uri 3.0.

Hi-Fi H81MDC dispune de două sloturi de memorie şi acceptă un maxim de 16GB RAM. Fiind o placă de bază Intel, aceasta dispune, de asemenea, de tehnologia Intel Rapid Start şi Smart Connect.

placa-de-baza-biostar-Hi-Fi-H81MC

Biostar Hi-Fi H81MDC este pe deplin compatibilă cu PCI-e 3.0 şi USB 3.0, oferind cele mai rapide transferuri de date, până la 5Gbps cu USB 3.0. Din păcate, nu avem încă informaţii despre preţ şi disponibilitatea acesteia în România.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.