Biostar lansează noua placă de bază, Hi-Fi H81MC / LGA 1150

 Biostar lansează noua placă de bază, Hi-Fi H81MC / LGA 1150

BIOSTAR a lansat cea mai nouă placă de bază micro-ATX bazată pe chipset-ul Intel H81, numită Hi-Fi H81MC. Placa suportă a 4a generaţie de procesoare Intel Core i5 / Intel Core i7 şi dispune de chipul grafic HD 4600, împreună cu un nou controller de memorie integrat care va rula la viteze de până la 1600MHz. Chipset-ul H81 are două porturi SATA 6GB/s, patru porturi SATA 3Gb/s şi două USB-uri 3.0.

Hi-Fi H81MDC dispune de două sloturi de memorie şi acceptă un maxim de 16GB RAM. Fiind o placă de bază Intel, aceasta dispune, de asemenea, de tehnologia Intel Rapid Start şi Smart Connect.

placa-de-baza-biostar-Hi-Fi-H81MC

Biostar Hi-Fi H81MDC este pe deplin compatibilă cu PCI-e 3.0 şi USB 3.0, oferind cele mai rapide transferuri de date, până la 5Gbps cu USB 3.0. Din păcate, nu avem încă informaţii despre preţ şi disponibilitatea acesteia în România.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.