Ce este folderul i386?

 Ce este folderul i386?

Folderul i386 este un director care contine fisierele de sistem Microsoft Windows. Acesta poate fi gasit pe CD-ul de instalare Windows si poate fi, de asemenea, copiat pe hard disc pentru a facilita întretinerea si functiile de reparatie. Folderul i386 a primit numele de la tipul de procesor pentru care a fost proiectat initial Windows. „i” din nume vine de la Intel, si 386 se refera la modelul de procesor 80386. Aceasta a fost primul procesor care putea rula versiuni timpurii de Windows.
Folderul i386 contine o copie a tuturor fisierelor de instalare pentru Microsoft Windows. Aceste fisiere sunt necesare atunci când noi caracteristici sunt instalate sau modificate. Aceste fisiere pot fi de asemenea folosite pentru a repara fisiere de sistem, care au fost deteriorate. In cazul in care PC-ul vostru nu are folderul i386 instalat, îl puteti crea prin copierea lui de pe CD-ul de instalare Windows. Pur si simplu localizati folderul i386 de pe CD-ul de instalare si copiati intregul folder in radacina unitatii C:.

Folderul i386 contine aceleasi fisiere ca si CD-ul de instalare Windows, dar citirea si copierea fisierelor de pe hard disc este mult mai rapid decât cea de pe CD. De asemenea, este o idee buna sa aveti o copie a fisierelor pe unitatea hard disk in cazul in care ati pierdut sau deteriorat CD-ul. Multi utilizatori intreaba daca folderul i386 poate fi sters pentru a elibera spatiu pe hard disk. Dosar poate fi sters neavand efecte secundare, dar nu va va veni foarte la indemana atunci cand trebuie sa reparati Windowsul. In cazul in care aveti nevoie într-adevar de spatiu, puteti sterge acest folder.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.