Ghid: Cum să faci mai mulţi bani în GTA 5

 Ghid: Cum să faci mai mulţi bani în GTA 5

După cum bine ştiţi, GTA 5 este mult mai mare decât GTA 4 în ceea ce priveşte dimensiunea hărţii şi oportunităţile pe care aceasta le oferă. Pentru a supravieţui în această lume plină de oportunităţi şi pentru a vă îndeplini “visul Grand Theft Auto”, veţi avea nevoie de mulţi dolari în cont.

Banii nu numai că vă vor lăsa să vă cumpăraţi haine, maşini, avioane, bărci, garaje sau cele mai puternice arme, ci vă vor oferi posibilitatea să vă începeţi propria afacere sau să vă cumpăraţi o nouă locuinţă în GTA Online.

Din fericire, pe lângă misiuni mai există o serie de moduri în care veţi putea pune mâna pe nişte bani. Mai jos am încercat să răspund la întrebarea “cum să faci bani în GTA 5?” enumerând câteva posibilităţi pe care le-am folosit eu.

gta_5_pc_screenshoot

Cum faci bani în GTA 5?

Jefuieşte magazine

Da, aceasta ar fi una dintre primele opţiuni pentru a face bani în GTA 5. În total sunt 19 magazine pe care le puteţi jefui (în unele dintre ele veţi găsi mai multe case de marcat). Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi în magazin cu o armă şi să o îndreptaţi spre vânzător. Acesta va reacţiona în trei moduri: va scoate o armă şi se va apăra (destul de rar se întâmplă acest lucru, dar este posibil), va refuza să scoată banii din casa de marcat (în acest caz va trebui să trageţi un foc de avertizare) sau se va conforma şi va începe să scoată banii imediat ce aţi îndreptat arma spre el.

În GTA Online magazinele pe care le puteţi jefui sunt marcate pe hartă. Tot aici, dacă veţi purta o mască în timpul jafului iar în momentul în care ieşiţi din magazin o veţi scoate, nivelul de wanted va scădea.

Locatia magazinelor din GTA 5 MAP

Jefuieşte maşinile blindate

Acestea apar la întâmplare pe hartă pentru a vă oferi nişte bani în plus. Jefuind o maşină blindată puteţi câştiga în jur de 5000 de dolari, iar în modul online aproximativ 10.000 de dolari. În funcţie de timpul de reacţie, puteţi elimina poliţiştii înainte sau după ce au ajuns la camionetă. Pentru a deschide uşile din spate ale camionului blindat va trebui să trageţi cu o armă în uşile acestora sau folosind sticky bomb.

gta5_security_van

Jefuieşte oameni

Un alt mod foarte simplu în care puteţi face bani, este acela de a căuta un ATM şi aşteptaţi ca oamenii să îl foloseasă după care îi jefuiţi. Nu veţi găsi la ei o sumă mare de bani (câteva zeci sau uneori sute de dolari), dar cu siguranţă vor fi mai mulţi faţă de banii pe care îi găsiţi la persoanele aleatorii.

Uneori veţi întâlni hoţi ce îi jefuiesc pe unii cetăţeni în aproprierea bancomatelor. Dacă reuşiţi să îi prindeţi veţi obţine întotdeauna suma de 500 de dolari pe care o puteţi păstra sau o puteţi înapoia proprietarului oferindu-vă ca şi recompensă 50 de dolari.

cum_faci_bani_gta_5_pc

Începeţi o afacere

GTA 5 dă jucătorilor posibilitatea de a-şi începe propria afacere. Puteţi cumpăra diferite afaceri în scopul de a stabili o sursă permanentă de venituri. De exemplu, compania „Downtown Cab Co.” costă în jur de 200.000 de dolari şi asigură un venit săptămânal de 2.000 de dolari sau „Los Santos Golf Club” costă 150 de milioane de dolari şi asigură un venit săptămânal de 264.500 de dolari.

Unele proprietăţi au, de asemenea, misiuni în care puteţi câştiga bani. De exemplu, dacă achiziţionaţi „McKenzie Field Hangar” puteţi să faceţi trafic de arme câştigând până la 7000 de dolari pe transport.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

15 Comments

 • e tare

 • Imi poti da o harta a locurilor de unde pot cumpara afaceri,sau cum creez o afacere,explica mi de rog.

 • Unde se găsesc măști de jaf

  • Rares, ai mai jos o imagine in care am marcat pe hartă magazinul cu măşti.

   AICI GĂSEŞTI IMAGINEA

  • Îți arată pe harta o masca și ea este pe plaja te duci și Îți i-ei de acolo

 • BA NU GASESC CORABIA AI SCUFUNDATA SA IAU BANII DIN EA UNDE PLM ESTE STIE CINEVA??

 • Pot sa va ajut eu sa va modati contul pe PS3, dati mi mesaj pe mail: danclaudiu23@gmail.com

 • Dar am vazut pe net o chestie cu lcn cu bani castigati la birsa pe internet. Cum fac.. stie cnv??

 • Merge si pe gta v story mode sa iti iei masca??

 • Desigur, le gasesti la magazinul de pe plaja.

 • Ma poate ajuta cineva miam luat gta crakat si miam facut cont de rokstar social club si nu merge gta online de ce
  Ma puteti ajuta

 • Cum pot cumpara casele acelea verzi de pe harta???

 • uuuuu

 • De ce nu merge sa joc online?imi da sa downloadez un alt gta..ma ajutati?

 • […] realism în experiența de joc, împingând jucătorii să devină mai ingenioși și să descopere toate oportunitățile de câștig pe care jocul le […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.