Deus Ex: Human Revolution disponibil pentru precomenzi 169.99 Lei

 Deus Ex: Human Revolution disponibil pentru precomenzi 169.99 Lei

Human Revolution este al treilea si ultimul joc din seria first person shooter Deus Ex.
Actiunea se petrece in viitorul apropiat, intr-o lume in care oamenii normali coexista cu cei transformati in cyborgi. Tu vei intra in rolul lui Adam Jensen, un specialist in securitate, angajat sa protejeze una dintre cele mai importante firme de experimente biotehnologice.
Dupa ce o echipa de teroristi patrunde in cladire si ii omoara pe cercetatori, Adam sesizeaza interesul ca omenirea sa nu evolueze.

Cei ce o vor achiziţiona vor primi pe lângă jocul original şi un artbook de 40 de pagini, un dvd cu conţinut bonus – maaking of, trailere şi soundtrack – precum şi o revistă de benzi desenate.
De asemenea, cei ce aleg să precomande titlul vor primi în joc pachetele de conţinut extra Explosive Mission Pack şi Tactical Enhancement Pack ce oferă o misiune bonus şi câteva arme speciale.

Disponibil pentru PRECOMANDA AICI la pretul de 169.99 Lei!

Data lansării: 08/23/2011

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.