Faceți cunoștință cu noua interfață NVIDIA GeForce Experience

 Faceți cunoștință cu noua interfață NVIDIA GeForce Experience

NVIDIA a lansat de curând versiunea 3.0 a utilitarului GeForce Experience, care vine cu o interfață complet schimbată, caracteristici noi, precum și performanțe mai bune față de versiunile anterioare.

În primul rând, de acum încolo va trebui să vă faceți un cont NVIDIA pentru a accesa GeForce Experience, sau să vă conectați cu un cont Google sau Facebook.

nvidia-geforce-experience-3-02

Cum spuneam și mai sus, interfața a fost complet schimbată. Jocurile pot fi afișate acum la fel ca și în Uplay sau Origin, sub formă de thumbnail. Pe lângă noua interfață, NVIDIA afirmă că GeForce Experience 3.0 rulează de trei ori mai rapid și folosește mult mai puțină memorie.

nvidia-geforce-experience-3-0-1

Acum puteți înregistra gameplay în 60FPS la rezoluții 4K și de asemenea, puteți face livestream pe Twitch sau YouTube în 60FPS cu rezoluție FullHD 1920x1080p.

nvidia-geforce-experience-3-0

GeForce Experience 3.0 poate fi actualizat prin intermediul aplicației GeForce Experience sau poate fi descărcat de pe siteul geforce.com.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.