Fifa 2007 Demo

 Fifa 2007 Demo

Fifa Soccer 2007 cunoscut ca si Fifa 07 este un joc video de tip simulator sportiv in acest caz fotbalul. Jocul este produs si distribuit de compania Electronic Arts pentru platformele Microsoft Windows Pc, GameCube, Nintendo DS, PlayStation si Xbox 360.

Data de lansare a jocului a fost in Septembrie 2007 iar modurile de joc sunt single-player, multiplayer si multiplayer online. Versiunea demonstrativa a jocului se gaseste aici download fifa 2007.

Fata de seriile precedente jocul aduce imbunatatiri la capitolul grafica, chipurile si trupurile jucatorilor au fost mai bine texturate la fel si stadioanele.
La stilul de joc s-au adus de asemenea modificari, interactiunea dintre jucatori si minge este mult mai realistica. Portarii au inceput sa detina reflexe mai bine proiectate cand vine vorba de aparat mingi mai grele.

Mai multe informatii despre jocurile bazate pe fotbal gasiti pe jocuri20.com

evolutia-jocului-fifa

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.