Franklin Clinton (Grand Theft Auto 5)

HED
25 octombrie 2014

Franklin Clinton, unul dintre personajele principale ale jocului Grand Theft Auto 5 s-a născut în South Los Santos în anul 1988. Nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama sa a devenit dependentă de cocaină încă de când acesta avea o vârstă fragedă. În timpul copilăriei, acesta a auzit tot felul de poveşti despre părinţii săi, cum ar fi că tatăl său o abuza fizic pe mama sa, fapt ce a determinat-o să consume droguri. În cele din urmă, dependenţa de droguri i-a adus moartea mamei sale, încă de când Franklin era un copil.
Franklin Clinton (Grand Theft Auto 5)

După moartea mamei sale, Franklin a început să trăiască cu bunicii săi. Cu timpul, Franklin o întâlneşte pe Tonya Wiggins şi prietenul ei JB Bradshaw cu care începe să comită diferite infracţiuni. Unul dintre primele sale locuri de muncă a fost vânzarea de ţigări împreună cu Bradshaw. Totul a mers bine până când bunicul lui i-a prins în flagrant. După un timp, bunicii lui Franklin au murit iar acesta s-a mutat într-o casă de pe Forum Drive împreună cu mătuşa lui, Denise.

Cu timpul, Franklin comite diferite infracţiuni, cum ar fi vânzarea de droguri, furtul de maşini sau chiar jafuri bancare. De asemenea, Franklin a lucrat pentru un traficant de droguri local, pe nume Marcus, pe care într-un final l-a ucis. Din păcate, infracţiunile pe care le comitea Franklin au fost de scurtă durată, el fiind în cele din urmă arestat în anul 2008, iar după ce a fost eliberat din închisoare, acesta a decis să renunţe la vechea sa viaţă din ghetou.

Franklin este descris ca fiind un tip ambiţios, plin de speranţă, iar dorinţa de a-şi asuma noi provocări ilegale poate fi unul dintre defectele sale. Mentorul său este Michael de Santa, iar acest lucru îi ajută să construiască o relaţie tată-fiu. Franklin este, de asemenea, mult mai calm decât Michael care are un temperament coleric şi Trevor Philips, care este un psihopat în toată regula.

În comparaţie cu cei doi prieteni ai săi, Michael şi Trevor, Franklin este o persoană incredibil de îngrijită, întotdeauna încearcă să-şi menţină imaginea, casa şi maşinile curate. Acest lucru este vizibil în scenele de comutare între cele trei personaje. Uneori îl veţi găsi pe acesta curăţându-şi maşina sau făcând treburi casnice.

Mai jos puteţi viziona un trailer dedicat personajului Franklin Clinton:

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>