Gigabyte a lansat noi placi de baza la CES

 Gigabyte a lansat noi placi de baza la CES

Marti, Gigabyte a aratat o lista care indica ceea ce compania va prezenta în Las Vegas, la CES 2012. Noi le-am impartit în sase parti, care introduc o serie de tehnologii noi, care vor fi integrate în proiectele din 2012 si mai incolo. Aruncati o privire:

Puterea 3D
Oferind control digital asupra tuturor zonelor de putere principale de pe placa, acest nou design digital PWM permite utilizatorilor sa manipuleze si sa monitorizeze de puterea furnizate de a doua generatie de Intel Core si procesoarele din viitoarea generatie pentru socketul LGA 1155.

A doua generatie de 3D BIOS
Bazat pe tehnologia Gigabyte UEFI DualBIOS, 3D BIOS ofera doua moduri distincte de interactiune într-un mediu BIOS – Modul 3D si Advanced Mode – care re-atrage experienta utilizatorului traditional al BIOS-ului cu o interfata mult mai intuitiva si grafica.

G1.Sniper 3 cu dual LAN, G1.Sniper M
Placa de baza G1.Sniper 3 se carcterizeaza prin audio gaming Creative cu o configuratie dual LAN cu controllerele Intel Gigabit si Killer Game Networking. M3 G1.Sniper este o placa de baza pentru jocuri cu semnatura G1.Killer DNA într-un forma compacta Micro-ATX.

Bluetooth 4.0/Wi-Fi PCIe Card
Placile de baza Gigabyte selectate vor fi lansate exclusiv cu o placa de expansiune PCIe, care ofera suport pentru Bluetooth 4.0 (Smart Ready) si Wi-Fi. Aceasta placa va fi completatata de utilitatea CloudStation Gigabyte care vor ajuta viitoarele Gigabyte Apps sa comunice, sa partajeze resurse si sa controleze sistemele PC desktop.

Suport mSATA integrat
Cele mai multe placi de baza GIGABYTE din seria 7 cu forma ATX se vor bucura de un conector mSATA care, împreuna cu tehnologia Gigabyte EZ Smart Response, va permite utilizatorilor sa se bucure de o reactie mai buna de la PC-urile lor.

Solutii Small Business
Placa de baza B75M-D3H va fi descrisa în timpul show-ului, reprezentând o gama de produse noi oferind abilitatea de a monitoriza si de a gestiona sanatatea PC-ului, softwarele instalate, backup de date, economisirea energiei si conectivitatea. Principalele caracteristici pentru aceste modele vor fi de administrarea, accesibilitatea si calitatea designului.

„Multi dintre clientii nostri sunt întreprinderi mici, astfel încât ne asteptam ca noua serie de placi B75 va fi un plus popular pentru ofertele noastre seria 7”, a spus Tim Handley, Deputy Director de Marketing a placilor de baza de la Gigabyte Technology. „Ne asteptam ca intreprinderile mici si mijlocii sa fie o afacere de succes în 2012 si Gigabyte se angajeaza sa ofere o gama larga de placi de baza de calitate superioara în scopul de a creste in aceasta piata.”
În plus fata de lista, Gigabyte a trimis cateva imagini simbolizand noile placi de baza:HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.