Intel scoate pe piata 3 procesoare Sandy Bridge Pentium pe 22 Mai

 Intel scoate pe piata 3 procesoare Sandy Bridge Pentium pe 22 Mai

Marca pentium a capatat „coloana vertebrala” si a devenit o linie de valoare, avadu-si locul intre bugetul familiei Celeron si performanta mai buna de la seriile Core i3. Acum giganticul chip reimprospateaza Pentium cu un trio de noi procesoare bazate pe platforma Sandy Bridge, lansarea pe piata avadn loc in 22 mai, dupa informatiile date de Fudzilla.

Noile procesoare dual-core se vor vinde en-gros la preturi variate intre 50$ si 100$. Procesorul G620 Pentium ruleaza la 2.8 GHz si costa 75$, iar cel ami rapid dintre ele, G850 ruleaza la 2.9 GHz si pretul lui va fii 86$. Fiecare are 3 MB memorie in cache-ul L3 , si grafica HD integrata, plus , se foloseste un Socket nou 1155. Pentium vor concura impotriva lui AMD Athlon II, procesoare pentru cei care cauta o performanta mai mare decat un sistem normal utilizand procesor Celeron.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • WordPress

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.