Luis Fernando Lopez Character

 Luis Fernando Lopez Character

Luis Fernando Lopez este protagonistul jocului Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony precum si unul dintre personajele secundare ale jocului Grand Theft Auto IV. El este bodyguard-ul si asociatul lui Anthony Prince, iar majoritatea timpului il petrec impreuna.


Luis este de origine dominican si traieste in Frankfort Avenue (cea mai lunga strada din Libery City,) impreuna cu mama sa Adriana Yanira Lopez, fratele sau Enesto Lopez si sora sa Leta Lopez. Tatal sau a fost un puscas marin american care din nefericire i-au abandonat pe cei 3 copii inca de cand erau mici. Prin urmare, Adriana Yanira Lopez a avut un rol foarte important in educarea si cresterea lui Luis. Inca de mic copil Luis s-a ocupat cu treburi ilegale cum ar fi vanzarea de droguri impreuna cu prietenii sai din copilarie, Oscar Gomez, Alonso Gomez, Teddy Benavidez, Willy Valerio precum si cei mai buni prieteni ai lui, Armando Torres si Henrique Bardas.
luis_fernando_lopez_render_grand_thef_auto
La varsta de 17 ani, undeva prin 1999, Luis Fernando a fost dus la scoala de corectie timp de doi ani deoarece a ranit un profesor deoarece acesta ar fi jignit-o pe sora sa Leta Lopez (acest lucu nu apare pe cazierul sau). Nu cu mult timp dupa eliberarea sa, in 2001, Luis a fost arestat din nou pentru fut auto. In timpul acestei detentii, Luis a lucrat tot timpul la fizicul sau pentru a-l ajuta la lupta impotriva detinutilor de acolo. In acest timp fratele si sora lui s-au mutat, iar mama sa se bazeaza acum pe Luis sa aduca bani in casa.

In 2005, pe cand avea 22 de ani, viata lui s-a schimbat din momentul cand a acceptat sa lucreze ca bodyguard pentru Tony Prince. Nu a durat foarte mult timp pentru Tony si Luis de a se vedea unu pe altul ca o pereche tata-fiu excelenta. Din moment ce si-a gasit aceasta slujba, Luis a intrerupt legaturile cu vechea sa gasca, exceptie facand Armando si Henriquie.

Lucrand pentru Gay Tony, viata acestuia a devenit mult mai pozitiva, dar in timp, el a pierdut respectul vechilor prieteni deoarece a intrat in lumea banilor si a popularitatii. Tony i-a platit lui Luis lectiile de pilotaj pentru elicoptere in scopuri de afaceri (acest lucru se observa in certificatul de pilotaj pe care il vedem in aparatamentul sau). Din pacate, Tony a acumulat de-a lungul timpului diverse datorii la mai multi camatari din oras cum ar fi Mori Kibbutz si soldatului Rocco Pelosi din familia Ancelotti datorita evenimentelor care s-au succedat in TBoGT (The Ballad of Gay Tony).

Datorita jobului sau, cel de bodygyard a unei celebritati, Luis Fernando Lopez are foarte des posibilitatea de a socializa si chiar a face sex cu diferite femei celebre si frumoase. Unii oameni mentioneaza in timpul jocului ca Luis ar avea un penis mic, dar acest lucru este nedovedit (trebuie precizat ca Luis se supara atunci cand cineva vorbeste despre acest lucru). Jucatorul are, de asemenea, posibilitatea de a face din Luis un „tip corect” care pur si simplu nu face sex cu alte femei ci doar cu femeia din relatia actuala.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.