Mozilla a integrat o unealta de lucru 3D in Firefox 11

 Mozilla a integrat o unealta de lucru 3D in Firefox 11

   Exista deja o multime de critici ca aceasta noua versiune nu include noi caracteristici pentru utilizatorii medii, ci mai ales instrumente pentru dezvoltatori. Printre aceste noi caracteristici este o caracteristica deosebit de interesanta – Tilt.

   Unii cititori isi pot aminti ca Tilt este un add-on care permite utilizatorilor sa afiseza structura a unei pagini web ca grafica tri-dimensionala. Aceasta nu prea este de folos pentru utilizatorul general, dar este utila pentru analizarea unei pagina web cu toate elementele sale incluse în DOM. În Aurora 11, Tilt este integrat în Inspector Page prin intermediul noului buton 3D. Facilitatea este implementata prin WebGL si este accelerata de hardware. Optiunile de vizualizare includ zoom-ul (+/-), rotatie (A/D si w/s) precum si panorama (sageti).

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Ceva impresionant in ultima vreme de la Mozilla. Felicitari!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.