Noul Hard Disk de la Iomega Mac

 Noul Hard Disk de la Iomega Mac

   Am vazut mai mult si in deosebi in ultima vreme computere periferice dublate in intregime. Si Iomega’s Mac Companion Hard Drive nu este o exceptie. Venind in ambele variante 2BT sau 3BT, dispozitivul poate functiona foarte bine ca o parte frumusica dintr-un sistem Mac.
   Dar partea interesanta despre acest dispozitiv abia acum urmeaza. Sistemul este dotat cu un port USB cu o mare putere de incarcare. Puteti sa-l utilizati cu usurinta pentru a va incarca iPhone-ul sau iPad-ul.
Unitatea vine chiar cu un triplu de cabluri: one FireWire 800, a conversion FireWire 400-800, a USB 2.0 cable, insa, notabil, nu vine echipat cu un port Thunderbolt.
De asemenea, este echipat cu un elegant sistem de LED-uri externe, care alerteaza utilizatorul in privinta spatiului ramas liber pe hard disk(ex.: LED-ul rosu indica spatiul liber putin).

   Poate nu chiar atat de surprinzator, singurul loc de unde toti pot sa-si achizitioneze Mac Companion Hard Drive este Apple’s brick-and-mortar sau varianta magazinelor online. Iomega va pune acest dispozitiv pe pietele de desfacere putin mai tarziu. Modelul 2BT va porni de la pretul de 195$, iar varianta 3BT de la 295$.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.