Connect with us

Reviews

Review Tableta Google Nexus 7

Published

on

Marca Nexus a fost folosita de Google pana acum pentru o serie de smartphone-uri, dar acum s-au hotarat ca si o tableta poate purta acest nume, asa ca au lansat tableta Google Nexus 7. Construita de Asus, Nexus 7 este si primul dispozitiv care ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1 „Jelly Bean”. In timp ce Nexus 7 nu ofera multe noutati – cu exceptia OS-ului Jelly Bean – acesta ofera o serie de imbunatatiri la experienta Android pe partea software si hardware. La un pret sub 200 dolari, are menirea de a intrece tableta Amazon Kindle Fire, care este tableta Android preferata de consumatori. Cu specificatii, cum ar fi un procesor quad-core si un display de 1280×800 pixeli, pare posibil si probabil.

Google Nexus 7 Tablet Review

Pe partea hardware, google nexus 7 de la Asus nu este foarte diferita de tabletele Android existente, cum ar fi Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Aceasta masoara 12cm x 19.8cm x 1.45cm, cantareste 340 g si dispune de un display IPS de 7-inch care este protejat de sticla rezistenta la zgarieturi.

Review Tableta Google Nexus 7

Spre deosebire de majoritatea tabletelor de 7-inch, Google ofera utilizatorilor o rezolutie destul de densa de 1280 x 800pixeli, dar in ciuda claritatii pe care o ofera, nu poate fi comparat cu un ecran Apple Retina.

Versiunea din comert dispune de o carcasa neagra cu o banda metalica pe marginea acesteia. Tableta ruleaza pe un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3, 1GB de RAM si poate avea configuratii de stocare interna de 8 sau 16 GB, pentru 199 de dolari, respectiv 249 dolari. Nu exista nici un slot pentru carduri microSD, asa ca Google se asteapta ca utilizatorii tabletei Nexus 7 sa utilizeze serviciile de cloud Google Play.

Google si Asus au decis ca tableta sa aiba o camera de 1.2 megapixeli pozitionata in fata si care poate fi utilizata la chat-uri video. Un port micro-USB pozitionat pe marginea de jos a tabletei poate fi folosit pentru incarcare si acces la PC, iar alaturi sta un jack de 3,5 mm pentru casti. Alte caracteristici hardware ale tabletei Nexus 7 sunt tasta de pornire/stand by si tasta de volum, ambele fiind situate pe marginea din dreapta sus a tabletei.

Google Nexus 7 Tablet Review

Din perspectiva utilizarii, cel mai interesant aspect al tabletei Google Nexus 7 cu sistemul de operare Android 4.1 „Jelly Bean” este, ca totul in aceasta tableta functioneaza mai mult ca un smartphone Android decat ca o tableta Android. Zona de notificare a fost mutata in partea de sus a ecranului, principalul buton pentru aplicatii se gaseste in partea de jos a ecranului, inconjurat de comenzi rapide. Display-ul Nexus 7 de 7 inch functioneaza doar in modul portret, intrucat se astepta ca cele mai multe tablete Android sa poata fi utilizate in principal in modul landscape.


Toate aceste modificari fac utilizarea dispozitivului mult mai usoara. Exceptia, fiind faptul ca ecranul de pornire este blocat in modul portret. Asta face lucrurile ciudate atunci cand utilizati o aplicatie in modul landscape, iar cand iesiti din aplicatie trebuie sa rotiti tableta in modul portret.


Pe de alta parte, sistemul de operare Jelly Bean al tabletei Nexus 7, face ca tableta sa para un smartphone de dimensiuni mai mari. Alte schimbari aduse tabletei cuprind eliminarea butoanelor de configurare in stilul Honeycomb pentru lucruri cum ar fi luminozitatea ecranului si Wi-Fi. Tot ce a ramas este link-ul catre setarile generale ale aplicatiilor si unun pentru blocarea rotirii ecranului.

Google Nexus 7 are acces integrat la retea Wi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth si USB. Pentru o tableta cu un pret de 200 $ este acceptabil. Receptarea Wi-Fi de catre Nexus 7 pare a fi destul de puternica. Magazinul Google Play, care este cunoscut si sub numele de Android Market, ofera utilizatorilor acces la peste 600.000 de aplicatii, precum si mii de carti, filme, episoade TV, melodii si reviste. Play este una dintre armele cu care Google spera ca Nexus 7 sa inlocuiasca tableta Amazon Kindle Fire, care are integrate toate aplicatiile Amazon si serviciile media.

In ceea ce priveste browserul, Chrome a devenit browser-ul standard pentru Android 4.1. Este un browser foarte bun, care ofera o experienta foarte solida. Interfata este simpla, scrolling-ul si paginile arata grozav. Cand vine vorba de abilitatile foto ale Nexus 7, aceasta contine o camera in partea din fata de 1.2 megapixeli. Ca atare, aparatul poate fi utilizat pentru aplicatii de video-chat, cum ar fi Google+ Hangouts si Skype.
Asus a echipat Google Nexus 7 cu o baterie 4325mAh, care este de doua ori mai mare decat bateriile gasite in cele mai multe smartphone-uri din ziua de azi. Asus sustine ca bateria poate alimenta tableta pana la 300 de ore in modul standby sau 10 ore in modul browsing sau lecturarea unei carti si 9 ore de vizionat filme HD.

In concluzie, putem spune ca aceasta tableta este una cu un hardware foarte bun, care este disponibila pentru foarte putini bani si care functioneaza repede si fara probleme. Daca Apple iPad nu va place, atunci Google Nexus 7 ar putea sa va convinga ca este o tableta foarte buna.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reviews

REVIEW: Camera Auto DVR PNI Silver Cloud Voyager S1200

Published

on

By

review-romana-camera-auto-PNI Silver Cloud Voyager S1200

Camerele auto DVR sunt din ce în ce mai căutate și folosite de către șoferii din întreaga lume, iar de ceva timp acestea au început să aibă o cerere foarte mare și în România. Există o mare varietate de dispozitive de acest gen pe piață, majoritatea dintre ele fiind de la producători mici sau mai puțin cunoscuți.


Astăzi pe masa de teste avem o cameră auto DVR de la PNI destul de accesibilă, care oferă performanțe destul de bune având în vedere clasa din care face parte. Așadar, mai jos vă voi prezenta camera Auto DVR PNI Silver Cloud Voyager S1200.
review-romana-camera-auto-PNI Silver Cloud Voyager S1200

AMBALAJ ȘI ACCESORII

Ambalajul camerei PNI Silver Cloud Voyager S1200 este destul de simplu, aici avem afișate caracteristicile principale ale camerei, informații despre conținutul pachetului precum și câteva imagini ale produsului.

În interiorul pachetului, pe lângă cameră găsim manualul cu instrucțiuni, certificatul de garanție de la producător, montura pentru parbriz, un cablu de date USB, cablul de alimentare pentru mașină 12V/24V(5V) care are o lungime de 340 de centimetri, astfel vă puteți aranja și ascunde cablul după bunul plac. Pe lângă toate acestea, pachetul are inclus și un card MicroSD cu tot cu adaptor SD de 8GB pe care puteți filma în jur de o oră jumătate.

review-romana-camera-auto-PNI Silver Cloud Voyager S1200

Dacă folosiți camera strict pentru surprinderea eventualelor evenimente neplăcute din trafic, aveți disponibilă funcția loop recording care atunci când cardul s-a umplut cu informație, va începe să șteargă primele clipuri și să filmeze într-un flux continuu, iar acest card de 8GB este perfect pentru astfel de lucruri. Pentru cei care vor să filmeze un anumit sector de drum, poate o plimbare mai specială din vacanță sau pur și simplu vor să păstreze conținutul video de pe cameră, vor trebui să opteze pentru un card ceva mai mare, spre exemplu un card de 32GB pe care puteți filma în jur de 6 ore în FullHD.

DESIGN

La capitolul design, PNI Silver Cloud Voyager S1200 arată destul de elegant. Aceasta este construită dintr-un plastic negru lucios destul de rigid, iar pe laterala dispune de o margine cromată din metal. În partea din față avem lentila ultra-wide de 170 grade care are o diafragmă de 2.4mm ceea ce îi oferă camerei o lumină destul de bună. Tot în partea din față avem difuzorul camerei precum și blitz-ul.

În partea din spate avem un display destul de generos de 3 inchi pe care puteți vizualiza imaginile în timp real, butonul On/Off precum și difuzorul camerei.

review-romana-camera-auto-PNI Silver Cloud Voyager S1200

În partea de sus avem mufa pentru alimentare și portul HDMI, în partea stângă a camerei avem slotul pentru cardul SD iar în partea de jos, cele cinci butoane pentru meniu precum și butonul pentru reset.

SPECIFICAȚII

DISPLAY: TFT LCD 3 inch
CAMERA: 12MP
UNGHI DE VIZIBILITATE: 170 grade
REZOLUTIE VIDEO: 1080p 30fps / 720P 60fps / WVGA 60fps / VGA 60FPS
REZOLUTIE FOTO: 12M 4000×3000 / 10M 3648×2736 / 8M 3264×2448
FORMAT VIDEO: .MOV
FORMAT FOTO: .JPG
DIFUZOR INCORPORAT
MICROFON INCORPORAT
PROCESOR: NTK 96650
BATERIE: 180 mAh Li-Polymer
FUNCȚII: Detectare mișcare / G-Sensor / Înregistrare audio / Pornire/Oprire Automata
GREUTATE: 110 grame
DIMENSIUNI: 100x54x12mm

FUNCȚII ȘI PREȚ

Știu că mulți dintre voi probabil v-ați găsit cel puțin odată mașina zgâriată în parcare și ați avut pe cine să trageți la răspundere. Funcțiile cele mai intereseante ale acestei camere sunt Motion Detection și G-Sensor care permite camerei să se deschidă si să filmeze imediat în momentul în care mașina dvs este mișcată. Așadar, atunci când vă veți lăsa mașina parcată, această cameră va porni singură și va surprinde imaginile unui posibil eveniment neplăcut.



Înregistrarea audio este foarte bună. Sunetul se aude destul de clar în mașină fără a fi nevoie să ridici vocea în cazul în care vrei să comentezi în timpul filmării. Mai ales pentru cei care creează conținut din trafic pentru canalul de youtube, este foarte ok din acest punct de vedere.

Prețul camerei PNI Silver Cloud Voyager S1200 în momentul în care scriu acest review este aproximativ 300lei, un preț destul de corect pentru ceea ce oferă această „jucărie”.

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM CAMERA AUTO PNI Silver Cloud Voyager S1200.


BATERIE

Având în vedere că este o cameră de bord, aceasta dispune de o baterie de doar 180mAh. Așadar, folosirea acestei camere fără cablul de alimentare vă va oferi aproximativ 6-7 minute de filmare, suficient cât să filmați anumite secvențe din exteriorul mașinii atunci când este nevoie.

REZULTATELE TESTELOR

PNI Silver Cloud Voyager S1200 oferă o calitate a imaginii destul de bună raportat la prețul camerei. Datorită funcției WDR, aceasta se descurcă destul de bine și pe timp de noapte, iar aici o să vă las pe voi să trageți concluziile din testele de mai jos.




CONCLUZIE

În cele 30 de zile de teste camera s-a comportat foarte bine. Spre deosebire de alte camere din aceiași categorie de preț sau unele chiar mai scumpe, PNI Silver Cloud Voyager S1200 nu a prezentat probleme legate de display sau portul de încărcare. De asemenea, spre deosebire de camera auto DVR 2Drive EXECUTIVE 3.0 pe care găseam destul de des fișiere corupte, Cloud Voyager S1200 se prezintă foarte bine și nu are probleme de acest gen.

Un minus al acestei camere ar fi că se încălzește destul de tare după un anumit timp de funcționare iar în timp s-ar putea să ca acest lucru să afecteze camera.

În concluzie, merită achiziționată această cameră? Categoric da, având în vedere prețul destul de accesibil în raport cu calitatea și flexibilitatea pe care o oferă. Voi ce cameră folosiți sau ați vrea să folosiți în trafic?

Continue Reading

Reviews

Review Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming

Published

on

By

review-gtx-1070-gigabyte

În timp ce GTX 1080 este, fără îndoială, o placă video foarte performantă, dar cu un preț destul de piperat pentru unii, GTX 1070 este o variantă mult mai accesibilă, care oferă performanțe uimitoare la un preț foarte bun.

În acest review vă voi face cunoștință cu placa video GTX 1070 G1 Gaming de la Gigabyte, care dispune de un GPU overclockat, renumitul sistem de racire WINDFORCE, iluminare RGB, că tot e la modă și 8GB de memorie GDDR5.

review-gtx-1070-gigabyte

Haideți să vedem ce aduce în plus Gigabyte GTX1070 G1 Gaming față de varianta Founders Edition de la Nvidia și dacă merită sau nu acest upgrade. Înainte de toate, așezați-vă confortabil, desfaceți o bere rece și hai să aruncăm o privire asupra specificațiilor:

review-gtx-1070-g1-gaming-gigabyte

Spre deosebire de varianta Founder Edition de la Nvidia, observam ca cei de la Gigabyte au adaugat un spor de performanta placii GTX 1070 G1 Gaming, aceasta avand o frecventa de baza de 1594MHz in Gaming Mode iar in modul OC frecventa de baza este de 1620MHz (Boost 1822MHz). asadar, pentru a beneficia de putin mai multa performanta, va trebui sa instalati software-ul Gigabyte Xtreme Gaming despre care vom vorbi putin mai jos.

AMBALAJ SI ACCESORII

Ambalajul este identic cu cel de la Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming si este in mare parte acelasi cu care am fost obisnuiti sa-l vedem pe seria G1 Gaming. Pe partea din fata este afisat logoul G1 Gaming iar pe spate ne sunt prezentate cateva dintre tehnologiile prezente pe placa.

La capitolul accesorii nu vom vorbi prea mult deoarece aceasta vine doar împreună cu manualul de instrucțiuni și discul cu drivere. Dacă folosiți mai multe monitoare, asigurați-vă că aveți un adaptor DVI-D Dual Link sau un cablu Display Port în cazul în care monitorul vostru dispune de acest port.

review-gtx-1070-gigabyte

review-gtx-1070-gigabyte

PREZENTARE GTX 1070 G1 GAMING

GTX 1070 G1 Gaming măsoară 28cm lungime și are un design destul de simplu și elegant. Pe partea din față, după cum spuneam și mai sus, avem sistemul de răcire WINDFORCE 3X care dispune de un nou design ce oferă o capacitate mult mai eficientă de disipare a căldurii, cu aproximativ 23% față de versiunea anterioara, oferind astfel, temperaturi mult mai scăzute și o performanță mai bună.

review-gtx-1070-gigabyte

În partea din spate, avem prezent un back-plate din metal negru mat, format dintr-o singură bucată (spre deosebire de modelul Founder Edition în care back-plate-ul este format din două bucăți), ceea ce face ca placa să devină mult mai rigidă și oferă un aspect elegant.

review-gtx-1070-gigabyte

Pe partea laterală, Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming dispune de iluminare RGB pentru logo și Fan Stop care se va aprinde odată ce ventilatoarele s-au oprit. De asemenea, utilizatorul poate configura funcționarea ledurilor cu ajutorul software-ului Gigabyte Xtreme Gaming, prin diferite animații și cele 16.8 milioane de culori disponibile.

Alimentarea este furnizată printr-un singur conector PCI-Express cu opt pini, iar la capitolul conectivitate, placa video este echipată cu trei porturi DisplayPort 1.4, un port DVI dual-link precum și un port HDMI 2.0.

review-gtx-1070-gigabyte

Gigabyte Xtreme Gaming

Software-ul Gigabyte Xtreme Gaming are o interfata prietenoasa și este foarte ușor de utilizat. Dacă doriți să adaugați un spor de performanță plăci video GTX 1070 G1 Gaming fără a avea cunoștințe în domeniul overclocking, nu trebuie decât să instalați acest software de pe site-ul oficial și să activați OC MODE din tabul Advanced OC. De asemenea, acest program vă oferă informații detaliate despre placa video precum temperatura acesteia, viteza ventilatoarelor, viteza de clock a procesorului grafic, consumul și multe alte detalii.

review-gtx-1070-gigabyte

Dacă veți accesa tabul LED, veți avea posibilitatea să alegeți culoarea cu care vreți să fie afișat logo-ul GIGABYTE precum și alegerea animației acestuia (CONSISTENT, BREATHING, FLASHING, DUAL FLASHING sau VARIABLE BRIGHTNESS).

review-gtx-1070-gigabyte

review-gtx-1070-gigabyte

SPECIFICAȚII SISTEM DE TEST

CPU: Intel Core I7 5820K 3.30GHz
GPU: Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB OC
RAM: 32GB DDR4 2133Mhz
PSU: Thermaltake Litepower 600W
Motherboard: MSI SLI PLUS X99
OS: Windows 10 Pro 64-bit

FAR CRY PRIMAL GTX 1070 G1 GAMING

Far-Cry-Primal-gtx-1070-review

Far-Cry-Primal-gtx-1070-benchmark

HITMAN GTX 1070 G1 GAMING

GTX 1070 G1 Gaming review HITMAN

HITMAN-gtx-1070-benchmark

The Division GTX 1070 G1 GAMING

the division gtx 1070 g1 benchmark

the division gtx 1070 benchmark

Puteți vizualiza mai multe teste pe canalul de YouTube, unde am testat placa video GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming în diferite jocuri.

CONSUM DE ENERGIE

GTA 5-consum-gtx-1070

The Witcher Wild Hunt GTX 1070

TEMPERATURĂ

După cum era de așteptat, la capitolul răcire, GIGABYTE GTX 1070 G1 GAMING stă foarte bine față de versiunea Founders Edition. Am rulat Witcher 3 Wild Hunt pe setări High timp de 47 de minute cu ventilatoarele pe modul auto iar temperatura plăcii nu a depășit 68°C în timp ce turația maximă a ventilatoarelor a ajuns la 2334 RPM.

review-gtx-1070-g1-gaming-gigabyte

De asemenea, am rulat Witcher 3 Wild Hunt la setări maxime folosind viteza ventilatorelor pe modul manual la 65% 2715 RPM iar temperatura plăcii video nu a depășit 60°C. Viteza maximă pe care am atins-o cu ventilatoarele folosite în 100% a fost de 4196 RPM rezultând un zgomot de 63 dB. Dacă ești genul care preferi să ții placa video rece iar puțin zgomot nu te deranjează, cu siguranță Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming îți poate oferi o performanță foarte bună în cele mai noi jocuri.

CONCLUZIE

Cei de la Gigabyte oferă o variantă GTX 1070 la un raport calitate/preț incredibil de atractiv (2400 Lei). Cu noua arhitectură Pascal care își dovedește agilitatea și cei 8GB de memorie, cu siguranță aceasta va fi o investiție de viitor pentru fanii jocurilor video. Sau nu? Rămâne de văzut cum evoluează această minunată lume a gamingului și ce cerințe vor avea viitoarele titluri.

Singurul lucru care ar fi de reproșat la acestă implementare GTX 1070, ar fi zgomotul care pentru unii ar putea fi deranjant. Și aici mă refer la o viteză de peste 2300RPM a ventilatoarelor, unde, după cum ați văzut și în testul de mai sus, pe modul auto acestea nu depășesc această valoare.

Dacă în prezent cea mai populară placă video este GTX 970, în scurt timp, cu siguranță GTX 1070 îi va lua locul datorită prețului și performanței pe care o oferă.

Continue Reading

Reviews

Review telefon Vonino Jax Q

Published

on

By

review_telefon_vonino_jax_q

Zilele trecute am avut pe masa de teste, telefonul Vonino Jax Q, probabil una dintre cele mai bune alternative dacă dispui de un buget redus. Echipat cu un procesor Quad-Core, 1GB de memorie RAM şi un display IPS de 5 inch, acesta oferă performanţe deosebite având în vedere preţul destul de mic.


Mai jos veţi găsi specificaţiile complete ale telefonului Vonino Jax Q precum şi testele obţinute de acesta în diferite programe de testare a pefromanţei.

SPECIFICAŢII VONINO JAX Q

SISTEM OPERARE Android 5.0 Lollipop
PROCESOR Quad-Core MediaTek 6582, Cortex A7 1.3Ghz
PROCESOR VIDEO ARM Mali 400
MEMORIE RAM 1GB
STOCARE 8GB, suportă până la 32GB MicroSD
CAMERA Cameră-faţă:2.0 mega pixeli, Cameră-spate: 8.0 mega pixeli
DISPLAY IPS 5.0 inch HD Capacitiv, Rezoluţie 1280×720
CONECTIVITATE Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0LE, GPS cu AGPS, 3.5mm jack audio, microUSB
BATERIE Li-Ion, 3.7V 2000mAh, pana la 180h in asteptare; pana la 4h in conversatie
GREUTATE 128 grame
DUAL SIM DA

review_telefon_vonino_jax_q_cutie

DIMENSIUNI ŞI DESIGN

Telefonul măsoară 142.6 x 72 x 8.9mm şi dispune de un design elegant şi plăcut. Pe partea dreaptă a acestuia găsim butoanele pentru controlul volumului precum şi butonul de pornire. În partea de sus se găseşte mufa jack 3.5mm pentru căşti iar în partea de jos a telefonului, conectorul microUSB pentru transferul de date sau încarcare.

review_telefon_vonino_jax_q_design1

Cum spuneam şi mai sus, telefonul dispune de un design elegant, carcasa acestuia este realizată dintr-un plastic dur, iar capacul din spate este destul de flexibil dar în acelaşi timp se deschide destul de greu. (din experienţa fiecăruia, acesta poate fi un plus sau un minus). Ce nu îmi place la capacul din spate, este faptul că rămân urme foarte uşor, dar se pare că cei de la Vonino vin şi cu o alternativa a acestuia. În pachetul telefonului, am primit un alt capac pentru spate de culoare albastră (probabil va fi disponibilă în curând şi o noua versiune de culoare), produs dintr-un material mult mai bun pe care nu se observă urmele de folosire.

review_telefon_vonino_jax_q_capac_spate

În partea din faţă-sus avem camera frontală de 2MP precum şi difuzorul pentru apeluri. Să trecem şi la partea din spate-sus a telefonului, unde găsim difuzorul, camera de 8MP şi blitzul despre care vom vorbi puţin mai jos.

review_telefon_vonino_jax_q_camera

DISPLAY

Un alt lucru care m-a impresionat la acest telefon este display-ul, care îţi oferă o experienţă plăcută atunci când urmăreşti videoclipuri sau joci jocuri. Jax Q dispune de un display IPS de 5 inchi cu o rezoluţie HD 1280x720p şi 320dpi care este capabil să redea videoclipuri la o calitate foarte bună.

review_telefon_vonino_jax_q_display

Pot spune că Vonino Jax Q are un display bun în comparaţie cu telefoanele din aceiaşi clasă, cele 16 milioane de culori şi unghiurile de vizionare excelente, fac ca acest display să fie remarcabil.

review_telefon_vonino_jax_q_display2

CAMERA

Cu siguranţă nu este cea mai bună cameră pe care am testat-o, dar din experienţa pe care am avut-o cu aceasta, se poate spune ca este acceptabilă. Senzorul îşi face treaba destul de bine, dispune de sistem AF continu, zoom 4X, iar rezoluţia maximă a fotografiilor este 3264x2448pixeli. Nu voi vorbi foarte mult la acest capitol, vă voi lăsa să trageţi concluziile din materialele de mai jos.

review_telefon_vonino_jax_q_camera_foto

review_telefon_vonino_jax_q_camera_foto1

review_telefon_vonino_jax_q_camera_foto2

review_telefon_vonino_jax_q_camera_foto3

PERFORMANŢĂ ŞI JOCURI

Cum spuneam şi mai sus, Vonino Jax Q dispune de un procesor Quad-Core ARMv7 1300Mhz, 1GB de memorie RAM precum şi 8GB spaţiu de stocare care poate fi extins până la 32GB cu un card microSD. Experienţa navigării, atât pe telefon cât şi pe internet este una destul de bună, telefonul se comportă bine, rareori se întâmplă să se mai blocheaze.

review_telefon_vonino_jax_q_camera_jocuri

În ceea ce priveşte rularea jocurilor, pot spune că Vonino Jax Q se descurcă, dar până într-un anumit punct. În unele jocuri precum UFC sau Modern Combat 5: Blackout, telefonul s-a descurcat destul de bine aproximativ 10minute până în momentul în care s-a încălzit şi lagul şi-a făcut simţită prezenţa.

review_telefon_vonino_jax_q_UFC

În majoritatea jocurilor care nu au cerinţe foarte mari, telefonul face o treabă bună, dar dacă eşti un împătimit al jocurilor şi vrei să joci cele mai „arătoase” jocuri având o experienţă bună în orice titlu nou apărut, Jax Q se pare că nu e cea mai bună soluţie pentru tine.

review_telefon_vonino_jax_q_performanta

BATERIA

Vonino Jax Q are o baterie Li-Ion de 2000 mAh cu care am putut să jucăm diferite jocuri timp de aproximativ 4 ore cu luminozitatea telefonului la maxim. Dacă veţi face economie în ceea ce priveşte luminozitatea ecranului şi veţi folosi telefonul în regim normal, apeluri, mesaje, acesta vă va oferi o autonomie a bateriei de aproximativ 12-13 ore.

review_telefon_vonino_jax_q_dual_sim

În concluzie, dacă eşti în căutarea unui smartphone care să îţi ofere o experienţă de utilizare plăcută dar dispui de un buget mai redus, Vonino Jax Q poate fi una dintre alegeri. Suportul Dual-Sim este un alt avantaj pentru Vonino Jax Q. Combinat cu performanţele pe care le oferă, pentru unii utilizatorii care sunt în căutarea unui dispozitiv dual-sim mai modest, acest smartphone poate fi o soluţie bună.

În momentul de faţă, telefonul Jax Q îl puteţi găsi pe site-ul oficial vonino.ro sau emag.ro la preţul de 320Lei.

Continue Reading

Misiuni Grand Theft Auto

Personaje din jocuri

Trending