Top 10 cele mai proaste parole folosite în anul 2016

HED
17 ianuarie 2017

Ne aflăm în anul 2017 iar mediul online este din ce în ce mai folosit, chiar și de oamenii mai în vârstă. Datorită agitației din viața de zi cu zi, sistemul bancar, plățile pentru diferite servicii, programarea pentru unele servicii sau cumpărăturile, sunt acum mult mai la îndemână în mediul online.


Cu toate că infracțiunile online au crescut din ce în ce mai mult, unii oameni pur și simplu nu înțeleg și nu profită de cel mai simplu lucru pe care ei îl pot face pentru a-și securiza conturile din mediul online.

Top 10 cele mai proaste parole folosite în anul 2016

Recent, cei de la Keeper Security au lansat o listă cu cele mai comune parole folosite de utilizatori în anul 2016. Eu prefer să le numesc cele mai proaste parole din 2016 pe care oamenii ar trebui să le evite.

Top 10 cele mai proaste parole folosite în anul 2016

De acum încolo ai grijă ce parole foloseși pentru contul tău și îți recomand să citești și articolul cu sfaturi despre cum să prevenim furtul de identitate.

Taguri:,

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>