SmartCDKeys – Jocuri la preţuri mici

 SmartCDKeys – Jocuri la preţuri mici

În articolul de astăzi vă voi prezenta un site care cu siguranţă vă va fi de mare ajutor atunci când doriţi să achiziţionaţi un joc în format digital (CD Key). Este vorba despre SmartCDKeys care este mai mult decât un magazin de jocuri. Acesta este un motor de căutare de preţuri precum price.ro sau compari.ro şi vă ajută să găsiţi cel mai mic preţ pentru jocul dorit.

Puteţi cumpăra jocuri pentru PC, Xbox sau PS4 de pe cele mai mare siteuri de profil fără a mai fi nevoit să verificaţi preţurile pe fiecare site în parte. Acum cu o simplă căutare aveţi toate preţurile afişate într-un singur loc.

Aveţi acces la peste 2000 de jocuri pentru Steam, peste 200 jocuri pe Origin sau peste 150 de titluri pe UPlay. Toate la preţurile cele mai mici şi numai de la magazine de încredere.

De exemplu, puteţi cumpăra CD Key Euro Truck Simulator 2 pentru STEAM la doar 4,44 EURO (aprox 20LEI). Sau CD Key Grand Theft Auto 5 pe care îl puteţi activa pe Rockstar Launcher la doar 10 EURO (aprox 48LEI).

De asemenea, sunt disponibile şi jocuri sau abonamente pentru jucătorii de console, Xbox, Playstation sau Nintendo.

Un avantaj pe care îl prezintă SmartCDKeys este că ei au contact direct cu vânzătorii listaţi în site, precum G2A, Kinguin, sau Gamivo, iar în caz că aveţi o problemă, aceştia vă vor ajuta să o rezolvaţi.

jocuri-ieftine-steam


Cum funcţionează SmartCDKeys?

  • Intraţi pe smartcdkeys.com/ro (nu este neovie să vă înregistraţi)
  • Cautaţi jocul dorit.
  • Vă va apărea o listă cu toate magazinele listate şi preţurile lor.
  • Alegeţi preţul cel mai convenabil precum şi metoda de plată şi o să fiţi redirecţionat către magazin. (cum spuneam şi mai sus, sistemul este exact ca price.ro)

Puteţi afla mai multe informaţii despre acest site de jocuri CD-Keys direct pe SmartCDKeys.com.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.