Lincoln Clay (Mafia III)

HED
22 iulie 2017

Familia nu este cea în care te-ai născut, este cea pentru care ți-ai da viața”. Lincoln Clay

Lincoln Clay este protagonistul jocului MAFIA III (al treilea joc din seria MAFIA) și de asemenea, este primul protagonist de culoare din serie. Acesta este un veteran al războiului din Vietnam care își începe propria organizație criminală prin care își caută răzbunare după ce familia sa adoptivă a fost ucisă de familia Marcano. Cu siguranță cei care ați jucat Mafia III ați aflat multe dintre lucrurile pe care le veți citi mai jos, însă cu siguranță veți găsi informații care v-au scăpat. Așa că haideți să îl cunoaștem pe Lincoln Clay.

lincoln-clay-personaj-mafia3Lincoln Clay s-a născut în ianuarie 1945, iar la puțin timp după naștere, în anul 1947 a fost abandonat de mama sa și a crescut în orfelinatul Saint Michelle’s din New Bordeaux. (Deși nu se știe exact, din spusele parintelui James, mama lui Licoln ar fi fost dominicană iar tatăl său biologic era alb, cel mai probabil italian). Când orfelinatul și-a închis porțile în anul 1958, Lincoln a fost adoptat de Sammy Robinson și soția sa Perla, împreună cu fiul lor Ellis, iar aceștia au devenit familia lui, dar nu pentru mult timp.

Încă în căutarea unei identități, Lincoln s-a alăturat armatei SUA pentru a lupta în războiul din Vietnam, unde a servit în infanteria 223. În aprilie 1966 el a fost repartizat într-o operațiune sub acoperire C.I.A, unde a început să lucreze cu John Donovan, cu care de-a lungul timpului au devenit prieteni foarte apropiați.

Datorită timpului petrecut în armată, Lincoln este expert în a folosi o varietate de arme și explozibil militar. De asemenea, acesta este capabil să se strecoare liniștit printre inamici fără a fi detectat.

Lincoln este un om foarte loial celor pe care îi consideră ca fiind parte din familia lui. Este foarte recunoscător lui Sammy și familiei sale pentru că l-au primit în familia lor, iar pe Sammy îl considera un adevărat tată. De asemenea, l-a văzut și pe părintele James într-o lumină similară. Și-ar abandona scopurile și ambițiile personale, fără nici o ezitare, pentru a-și ajuta familia adoptivă. În ciuda relației sale foarte strânse cu familia sa adoptivă, Lincoln a încercat tot timpul să își găsească o identitate și un loc care să îi aparțină în totalitate. Cu toate acestea, ceea ce a întâmpinat a fost doar suferință și violență insuportabilă. Experiențele sale din război l-au marcat mental cât și fizic, iar de multe ori somnul era pentru el un mare chin. De accea a insistat să doarmă singur în subsolul casei.

Pentru lumea din exteriorul familiei, Lincoln este o fire destul de sociabilă și dispus oricând să lege prietenii cu oameni de diferite etnii și să privească dincolo de tensiunile rasiale ale vremii în care trăiește. În ipostaza de criminal, este un tip foarte rece și viclean care își calculează perfect mișcările pentru a-și atinge obiectivele. Deși este foarte nemilos când vine vorba de crime, acesta nu ar ucide niciodată o femeie sau un copil, lucru ce explică de ce a cruțat-o pe Olivia Marcano.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>