A fost lansat trailerul oficial pentru Mafia III

 A fost lansat trailerul oficial pentru Mafia III

Așa cum au promis, cei de la 2K Games au lansat astăzi trailerul pentru MAFIA III. Acțiunea jocului se va petrece în New Orleans în anii 1960 iar jucătorul va prelua rolul lui Lincoln Clay, un veteran al războiului din Vietnam. Mafia italiană controlează jocurile de noroc, droguri, prostituție în timp ce poliția și politicienii corupți își umplu buzunarele cu venituri ilegale.

Rămas orfan după ce familia sa a fost omorâtă de mafia italiană, Lincoln pornește un război împotriva acestora. Pe măsură ce povestea jocului progresează, Lincoln Clay se va asocia cu diferiți infractori pentru a-și constru propriul imperiu și o nouă familie în New Orleans.

MAFIA 3 se află în dezvoltare la Hangar 13 și va fi lansat în 2016 pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.