Trevor Philips (Grand Theft Auto 5)

HED
12 decembrie 2014

Trevor Philips este unul dintre personajele principale ale jocului Grand Theft Auto 5, împreună cu Franklin Clinton şi Michael De Santa. Dintre cei trei protagonişti, Trevor, se poate spune că este un psihopat cu acte în regulă. Acesta s-a născut şi a crescut în Canada, în apropierea graniţei cu Statele Unite ale Americii. Într-o conversaţie cu Franklin Clinton, Trevor susţine că a crescut în cinci state, două ţări, paisprezece case diferite, opt părinţi şi de asemenea a trecut şi pe la şcoala de corecţie. De mic copil a avut o istorie plină de probleme de furie şi impulsuri violente care i-au ruinat încercările sale de a se integra în societate. De asemenea, acesta spune că a ucis diverse animale încă din primii ani ai vieţii sale.


trevor_philips_personaj_grand_theft_auto_5_render

Copilăria lui Trevor a fost una total nefericită. Tatăl său îl abuza fizic şi era văzut ca un “băiat inutil”, fapt pentru care l-a abandonat într-un mall. De asemenea, Trevor a avut un frate pe nume Ryan de care nu a fost mândru deloc şi cel mai probabil l-a ucis.

Aşa cum era de aşteptat, Trevor a renunţat la şcoală, motivul pentru care acesta duce lipsă de câteva cunoştinţe de bază, cum ar fi locaţia Romei antice, pe care el o credea ca fiind parte din America. După o perioadă, Trevor constată că are un talent deosebit la pilotarea avioanelor şi s-a înrolat în Royal Canadian Air Forces pentru a pilota avioanele de luptă. Din nefericire, cu câteva zile înainte de încheierea formării sale şi de a deveni pilot, Trevor a fost considerat instabil mental.

După ce a fost dat afară din forţele aeriene, Trevor a devenit un vagabond şi a comis diferite infracţiuni minore. De asemenea, acesta admite că nu a comis nici o infracţiune gravă până în momentul în care l-a cunoscut pe Michael.

Este descris ca fiind o persoană dificiă, impetuos, răzbunător, psihopat, dezechilibrat, imprevizibil, infam şi predispus la izbucniri violente. Simpla prezenţă a acestuia poate crea emoţii pentru cei din jur datorită cumpătului său extrem de scurt şi a comportamentului imprevizibil şi impulsiv. Ronald Jakowski cunoscut şi ca Ron, unul dintre prietenii lui Trevor, este în mod constant speriat de acesta şi încearcă în permanenţă să îl liniştească ori de câte ori este nervos sau supărat. În ciuda fricii lui Ron şi a comportamentului psihopatic a lui Trevor, ei par să abiă încredere unul în altul.

Trevor pare că are grijă de oamenii apropiaţi lui, în special mama sa, Patricia Madrazo, Maude, Michael, iar mai târziu chiar şi Franklin. Moartea lui Brad l-a afectat aspru şi dă mai mereu vina pe Michael pentru ceea ce s-a întâmplat în urmă cu nouă ani în Yankton.

În ciuda comportamentului său haotic, Trevor este incredibil de concentrat şi un profesionist când vine vorba de muncă. S-a dovedit a fi un lider eficient şi un bun planificator, având în vedere că a furat cu succes o armă de la o companie de securitate militară numită “Merryweather Security Consulting”.

Cu bune şi cu rele, acesta este Trevor Philips. Să sperăm că îl vom mai revedea în următoarele titluri Grand Theft Auto.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Displaying 1 Comments
Spune-ti parerea

  1. Edy Manaila spune:

    trevor sunama pe tel 0761578012

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>