Experimentează viaţa din spatele gratiilor în GTA 5

 Experimentează viaţa din spatele gratiilor în GTA 5

Dacă până acum, de fiecare dată când erai arestat în GTA 5 tot ce se întâmpla era să pierzi doar nişte bani, armura şi gloanţele armelor, cu modul Prison Life, lucrurile se schimbă radical. În momentul în care eşti arestat, nu vei fi spawnat în faţa celei mai apropiate secţii de poliţie ci în penitenciarul Bolingbroke din Blaine County.

Trebuie să te anunţ din timp, că acest mod se află în continuă dezvoltare şi nu dispune de prea mult conţinut momentan. Un alt lucru la care va trebui să te aştepţi de la acest mod, sunt bug urile care îşi fac simţită prezenţa destul de des.

prison-mod-in-gta-5-prizonier2

Ce poţi face odată ajuns în închisoare? Păi pentru început, ai putea să te alături unei găşti sau îţi poţi creea chiar tu una. Fiecare gaşcă are lucruri diferite precum arme, numărul membrilor sau forţa acestora.

Pentru a face nişte bani, accesează meniul folosind tasta F6 şi selectează una dintre cele două misiuni disponibile (în curând vor fi mai multe). De asemenea, din acest meniu poţi cumpăra arme de la dealerii închisorii sau poţi activa diferite animaţii.

prison-mod-in-gta-5-prizonier1

Un alt lucru pe care îl poţi face este să mergi la sala din incinta închisorii, acolo te vei putea antrena şi desigur vei fi „băgat în seamă” de ceilalti prizonieri din diferite găşti.

Cum spuneam şi mai sus, modul este în continuă dezvoltare şi nu dispune de prea mult conţinut aşa că probabil te vei plictisi destul de repede de el. Însă, mai poţi face un lucru. Pe o anumită clădire din incinta penitenciarului se află un elecopter pe care îl poţi fura şi de asemenea poţi evada împreună cu membrii găştii din care faci parte.

prison-mod-in-gta-5-prizonier

Odată scăpat din închisoare, vei putea comite diferite infracţiuni alături de colegii tăi. De pildă, poţi începe să faci bani jefuind diferite magazine din Los Santos sau Blaine County.

Cu bune cu rele, este un mod care m-a tinuţ lipit de monitor câteva ore bune în care m-am amuzat dar şi enervat din cauza multitudinilor de buguri. Să sperăm că acest mod va primi un update cât mai curând.

Cum instalăm Prison Mod în GTA 5?

Paşii de instalare pentru modul Prison Life sunt foarte simpli. Pentru început va trebui să descarci modul de aici.

Dacă nu ai deja Scripthook, va trebui să îl descarci: http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv, precum şi Scripthookdotnet: https://www.gta5-mods.com/tools/scripthookv-net. După descărcare dezarhivează fişierele în folderul principal al jocului.

cum instalam prison mod gta 5

Acum va trebui să creezi un folder cu numele “scripts” în folderul principal al jocului după care trebuie să descarci NativeUI de aici: http://gtaforums.com/topic/809284-net-nativeui. După descărcare, pune fişierele din NativeUI în folderul scripts, precum şi PrisonLife.dll.

Acum tot ce va mai trebui să faci este să intri în joc şi să comiţi o infracţiune pentru ca poliţia să te aresteze. Spor la joc!

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.