Astazi a fost lansat situl 7 Tutoriale

 Astazi a fost lansat situl 7 Tutoriale

Astazi a fost lansat situl 7 Tutoriale, ce contine ghiduri pas cu pas si articole pentru utilizatorii de Windows. Situl doreste a publica articole foarte detaliate ce se adreseaza in primul rand utilizatorilor care doresc sa citeasca despre Windows in limba romana, si nu in engleza.

Odata cu lansarea, veti gasi o tombola sponsorizata de BitDefender, un interviu intersant cu fotograful ce a realizat o buna parte din lucrarile incluse in Windows 7 pe desktop-ul utilizatorilor, o analiza detaliata a Control Cont Utilizator si alte ghiduri utile pentru Windows.

Situl este creat de o echipa cu experienta in domeniu, proprietarul sitului fiind printre altele si primul roman publicat de Microsoft Press. In prezent el lucreaza la a doua sa carte – Windows 8 Step by Step – carte ce va fi manualul oferit de Microsoft Press utilizatorilor de Windows 8.
Daca sunteti interesati, nu ezitati sa faceti vizita la 7 Tutoriale.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.