Astazi a fost lansat situl 7 Tutoriale

 Astazi a fost lansat situl 7 Tutoriale

Astazi a fost lansat situl 7 Tutoriale, ce contine ghiduri pas cu pas si articole pentru utilizatorii de Windows. Situl doreste a publica articole foarte detaliate ce se adreseaza in primul rand utilizatorilor care doresc sa citeasca despre Windows in limba romana, si nu in engleza.

Odata cu lansarea, veti gasi o tombola sponsorizata de BitDefender, un interviu intersant cu fotograful ce a realizat o buna parte din lucrarile incluse in Windows 7 pe desktop-ul utilizatorilor, o analiza detaliata a Control Cont Utilizator si alte ghiduri utile pentru Windows.

Situl este creat de o echipa cu experienta in domeniu, proprietarul sitului fiind printre altele si primul roman publicat de Microsoft Press. In prezent el lucreaza la a doua sa carte – Windows 8 Step by Step – carte ce va fi manualul oferit de Microsoft Press utilizatorilor de Windows 8.
Daca sunteti interesati, nu ezitati sa faceti vizita la 7 Tutoriale.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.