Michael De Santa (Grand Theft Auto 5)

HED
12 ianuarie 2015

Michael De Santa este unul dintre cei trei protagonişti principali din Grand Theft Auto 5, împreună cu Franklin Clinton şi Trevor Philips. Acesta s-a născut în anul 1965 în Midwest, fapt pentru care şi-a început “cariera penală” în North Yankton. Spre deosebire de copiii lui care trăiesc o viaţa mult mai mult decât modestă, Michael a crescut într-un parc de rulote alături de părinţii săi.

Michael De Santa

La fel ca şi Trevor Philips şi Franklin Clinton, Michael nu a avut parte de o educaţie bună din partea părinţilor. Tatăl său era alcoolic şi îl abuza fizic, iar în cele din urmă i-au abandonat.

În timpul liceului, Michael a fost fundaş într-o echipă de fotbal, având adesea rezultate bune. Cu toate acestea, din cauza problemelor de temperament şi a unor accidentări, a fost în cele din urmă forţat să renunţe.

Michael şi-a început cariera criminală încă de tânăr, acesta a fost arestat de două ori la vârsta de 20 de ani. A comis primul său jaf în anul 1988 la periferia oraşului Carcer, unde a reuşit să fure 10.000 de dolari. În ciuda eşecurilor şi neajunsurilor sale, uşor, uşor, Michael şi-a perfecţionat abilităţile până în punctul în care a devenit un lunetist expert şi un lider eficient. Tot în această perioadă, Michael s-a asociat cu Lester Crest, un tip foarte priceput în tehnologie şi hacking, care a fost un planificator excelent pentru jafurile şi infracţiunile săvârşite de Michael.

În 1993, Michael îl întâlneşte pe Trevor Philips cu care comite o serie de infracţiuni, iar mai târziu o întâlneşte pe viitoare soţie Amanda în timp ce aceasta era stipteuză într-un club. Uşor, uşor, cuplul a început să aibă o relaţie romantică, iar Michael a fost chiar în măsură să îi ofere bani Amandei pentru implanturi mamare. După câteva luni, Amanda a rămas însărcinată cu cei doi copii, Jimmy şi Tracey în timp ce trăiau într-un parc de rulote din Midwest, iar după o scurtă perioadă s-au căsătorit.

Câţiva ani mai târziu, Trevor îl întâlneşte pe Brad Snider, un viitor partener la infracţiunile pe care urma să le comită împreună cu Michael. Brad şi Michael nu au arătat nici o simpatie unul pentru celălalt, iar de cele mai multe ori îşi exprimau neîncredere şi dezgust atunci când lucrau împreună.

În 2004, echipa formată din Michael, Trevor şi Brad, pun la cale un jaf bancar în Ludendorff. Din păcate, agentul Norton de la FIB află planul acestora iar Michael a făcut o înţelegere cu FIB să îi “predea” pe Trevor şi Brad în schimbul protecţiei. De asemenea, el a cerut patru milioane de dolari, precum şi o sumă formată din cinci cifre care va fi transferată lunar în contul său.

După această acţiune, Brad este împuşcat mortal, Tevror reuşeşte să scape, iar Michael împreună cu Amanda şi cei doi copii s-au mutat într-o casă mare din Rockford Hills, Los Santos. De asemenea, familia continuă să trăiască sub protecţia agentului Norton. Michael are o obsesie pentru aspectele materialiste, de aceea a visat din totdeauna să trăiască în Vinewood împreună cu familia sa.

Din păcate, relaţia lui cu familia nu este ceea ce spera el că va fi. Nu se înţelege deloc cu soţia lui, care îl urăşte şi îi cheltuie toţi banii, fiica lui Tracey este foarte răsfăţată iar Jimmy este un băiat leneş care îşi petrece tot tipul jucând jocuri video.

Michael este cunoscut ca fiind un om extrem de viclean şi capabil să îsi controleze emoţiile cu mare atenţie. De asemenea, acesta doreşte să-şi împartă viaţa în două, pe de o parte doreşte să rămână un om de familie încercând să pună cap la cap ceea ce a mai rămas din căsătoria sa, iar pe de altă parte doreşte să se întoarcă la vechiul său mod de viaţă. De multe ori îşi aminteşte anumite lucruri sau aspecte din zilele lui de glorie, care îi provoacă pentru o clipă o stare de nostalgie.

Abilitatea specială a lui Michael este capacitatea de a încetini timpul premiţându-i să devină mai precis atunci când trage în duşmani. Această abilitate este cunoscută sub numele de “BulletTime” şi o regăsim şi la Max Payne.

Taguri:,

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>