Ghid Misiuni GTA 5: Prima misiune – Prologue

 Ghid Misiuni GTA 5: Prima misiune – Prologue

Prologue” este misiunea introductiva in Grand Theft Auto 5. Aceasta misiune se desfasoara in Ludendorff, North Yankton in anul 2004, evenimentele petrecandu-se cu noua ani inainte de actiunea principala a jocului.

In 2004, cu noua ani inainte de principalele evenimente din Grand Theft Auto 5, Michael, Yownley, Trevor si Brad jefuiesc o banca din Ludendorff. Dupa ce a inchis ostaticii intr-o camera, Trevor sparge usa seifului cu o bomba conectata la telefonul sau, si odata ce usa seifului explodeaza, Michael si Trevor intra in seif pentru a fura banii. La iesirea din seif, Michael este imobilizat si amenintat cu arma de catre un agent de securitate care i-a si scos masca acestuia. Aici intervine jucatorul care trebuie sa schimbe personajele: Michael -> Trevor, dupa care trebuie sa il elimine pe agentul de securitate care il tine impobilizat pe Michael.Odata ce “eroii” nostri ies din banca, politia se afla deja acolo impanzind toata imprejurimea bancii. Dupa ce acestia elimina politistii, ajung la vehiculul de evadare, dar din pacate, in scurt timp sunt urmariti din nou de politie iar soferul masinii este impuscat mortal, Michael preluand controlul vehiculului (jucatorul va conduce pentru prima data o masina in Grand Theft Auto 5). In timp ce traversau o linie ferata, masina acestora este lovita de tren dupa care ricoseaza intr-un copac. SUV-ul fiind nefolositor acum, Trevor spune ca ar trebui sa mearga spre un elicopter cu care vor evada, dar Michael doreste sa ramana la planul original.

Ajunsi la locul unde ar fi trebuit sa fie elicopterul, acestia realizeaza ca elicopterul nu a ajuns inca acolo si dintr-o data, un lunetist ascuns trage in Brad si Michael. Brad este impuscat mortal, iar Michael este imobilizat. Trevor, intr-o forma masiva de furie si inebunit de durere datorita esuarii, este obligat sa se apere singur de politie.

Dupa multe schimburi de focuri, Trevor fuge de politisti, iar pe ecran este afisata “inmormantarea lui Michael”, in timp ce Michael urmareste acest eveniment fumand o tigara dupa un copac situat undeva inafara cimitirului. Nu la mult timp dupa evenimentele din Prolog, Michael si familia lui s-au mutat in Los Santos, si-au schimbat numele de familie din “Townley” in “De Santa” ca urmare a unui acord de protectie a martorilor FIB. Trebuie specificat ca in acest timp, Trevor se muta in Blaine County, undeva in apropierea Los Santos-ului.


Obiective:


 • Imobilizeaza gardienii;
 • Muta ostaticii;
 • Utilizeaza telefonul pentru a declansa explozibilul;
 • Colecteaza banii si elimina gardienii;
 • Scapa de politisti si du-te la masina;
 • Condu catre elicopter;
 • Elimina politistii.
 • HED

  hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

  Poate te interesează şi

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.