Petiţia pentru GTA 5 pe PC a ajuns la 650.000 de semnături

 Petiţia pentru GTA 5 pe PC a ajuns la 650.000 de semnături

Petiţia în care le este cerut celor de la Rockstar Games să lanseze Grand Theft Auto 5 pe PC, a adunat peste 650.000 de semnături. Vicepreşedintele Rockstar, Sam Houser, a declarat în luna noiembrie 2012 că a fost luată în considerare o versiune GTA 5 pentru PC, însă, de atunci până în prezent nu s-a mai discutat despre acest lucru.


Să nu uităm că versiunea GTA 4 pentru PC a fost lansată după şapte luni de la apariţia jocului pe PS3 şi Xbox 360. Un interval de timp asemănător ar putea fi şi pentru lansarea lui GTA 5 pentru PC. Probabil acesta va fi lansat la începutul verii.

GTA_V_view

În ciuda numărului relativ mare de semnături, cei de la Rockstar rămân încă tăcuţi cu privire la apariţia lui Grand Theft Auto 5 pentru PC.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.