Grand Theft Auto 6: primul trailer oficial a fost lansat

 Grand Theft Auto 6: primul trailer oficial a fost lansat

După ani de speculații și zvonuri, fanii seriei Grand Theft Auto au primit în sfârșit o primă privire asupra celui mai nou joc din franciză: Grand Theft Auto VI. Cu toate acestea, trailerul a fost lansat cu câteva ore mai devreme decât era prevăzut, din cauza unei scurgeri de informații care a avut loc pe platforma X (Twitter). Un utilizator a postat pe contul său trailerul GTA 6, încălcând astfel drepturile de autor ale Rockstar Games. Compania a reacționat rapid și a publicat trailerul pe canalul său oficial de YouTube.

Trailerul se axează în mare parte pe unul din protagoniștii jocului, Lucia. Primul protagonist feminin din istoria seriei Grand Theft Auto. De asemenea, trailerul ne confirmă faptul jocul este plasat în universul Vice City, dar unul mult mai vast. Mai exact, suntem în statul Leonida, care va acoperi și orașul Vice City precum și cel mai probabil alte orașe și multe zone rurale.

Legat de data de lansare, aflăm GTA 6 va fi lansat în 2025 și va fi disponibil pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Nu cred este de mirare faptul versiunea pentru PC va fi lansată probabil la un an distanță față de console, după cum bine ne-a obișnuit Rockstar Games cu GTA 5 sau Red Dead Redemption 2.

O da! și melodia din trailer mi se pare fantastică, deja o țin pe repeat! Și nu, nu este doar o simplă coloană sonoră, totul este legat de poveste și relația dintre personaje. Love Is A Long Road este o piesă de rock a lui Tom Petty, care face parte din primul său album solo, Full Moon Fever, lansat în 1989. Melodia vorbește despre dificultățile și speranțele unei relații de dragoste, care se aseamănă cu un drum lung și plin de obstacole. Melodia are un ritm energic și o chitară puternică, care îi conferă un aer de rebeliune și libertate. Aceasta se potrivește foarte bine cu atmosfera și tema jocului, și a atras deja atenția multor fani ai seriei Grand Theft Auto.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • […] GTA 6 este plin de referințe la evenimente din viața reală din Florida Grand Theft Auto 6: primul trailer oficial a fost lansat Arthur Morgan (Red Dead Redemption 2) Rockstar Games anunță oficial lansarea primului trailer […]

  • […] Succesul fără precedent al lansării trailerului GTA 6 – Recorduri Uluitoare Diferențele dintre Funcția Sleep și Hibernare ale unui computer [Unboxing] Avatar: Frontiers of Pandora Collector’s Edition Trailerul GTA 6 este plin de referințe la evenimente din viața reală din Florida Grand Theft Auto 6: primul trailer oficial a fost lansat […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.