Trailerul GTA 6 este plin de referințe la evenimente din viața reală din Florida

 Trailerul GTA 6 este plin de referințe la evenimente din viața reală din Florida

Bun venit în Florida, locul unde realitatea depășește adesea ficțiunea și unde viața cotidiană se transformă într-un spectacol nebunesc, o adevărată dramă umană desprinsă din scriptul celor mai îndrăznețe jocuri video. Orașele vibrante, plajele exotice și oamenii excentrici au fost transpuse în universul GTA 6, iar trailerul lansat ieri a stârnit deja pasiuni și controverse, adunând peste 100 de milioane de vizionări.

În cele ce urmează, vom explora câteva momente din trailerul GTA 6 care chiar s-au întâmplat sau se întâmplă și în viața reală în statul Florida.

Jokerul din Florida

evenimente-reale-florida-trailer-gta-6-joker
Sursa foto: RocstarGames / Global News

Pe 1 iunie 2017, CBS News relata o știre cu privire la Lawrence Sullivan (Jokerul din Florida) care se afla la a doua sa arestare în mai puțin de o săptămână. „Lawrence Sullivan, în vârstă de 29 de ani, este acum acuzat de posesie de marijuana, o contravenție. Săptămâna trecută, a fost prins în Miami-Dade după ce a fost raportat că un bărbat cu tatuaje faciale și păr verde îndrepta un pistol spre mașinile care treceau. La sosirea poliției, Sullivan a fost găsit și arestat pentru purtarea unei arme ascunse, un Smith & Wesson .380.

Twerk pe mașină în timpul mersului

Pe 14 martie 2017, MiamiNewsTime scria o știre cu privire la o femeie care făcea twerk pe o mașină în timpul mersului. „Pe măsură ce soarele coboară la orizont în spatele orașului Miami, o femeie face twerk deasupra unei mașini care se deplasează pe MacArthur Causeway.

Redneck Mud Park

Sursa: Rockstar Games / AwesomeDocumentary (YouTube)

Un alt lucru inspirat din evenimentele Florida este Redneck Mud Park. Aceasta este o locație situată în Florida, populară printre iubitorii de vehicule off-road, cum ar fi ATV-uri și camioane modificate pentru noroi. Parcul găzduiește adesea competiții, curse și alte evenimente legate de activitățile off-road, unde participanții pot să-și pună la încercare abilitățile în condiții mlastinoase și noroioase.

Vecina agresivă

Pe 15 iunie 2020, ABC scria despre o femeie care lovea mașina vecinului cu două ciocane. „În videoclip, femeia are câte un ciocan în fiecare mână și lovește în mașina vecinului ei. Apoi începe să meargă spre vecina ei cu ciocanele în mâini. Femeia a fost arestată, dar apoi a fost eliberată din închisoare a doua zi din cauza regulilor COVID-19 care impun cauțiune redusă sau fără cauțiune și eliberare rapidă pentru infracțiuni minore.

Aligator în piscină

Sursa foto: Rockstar Games / Fox13News

Pe 21 martie 2021 Fox13News scria o știre despre un aligator imens care a ajuns într-o piscină a unei case din Florida. „Tim Kelly a avut o surpriză de vineri dimineață când a auzit mârâit în timp ce își bea ceașca de cafea de dimineață. S-a întors și a văzut un aligator masiv. În timp ce așteptau sosirea FWC, alligatorul a decis să meargă la o baie în piscina lui Kelly. Într-un final, ofițerii FWC au apărut și au reușit să scoată aligatorul din piscină în siguranță. Kelly spune că a fost o dimineață pe care nu o va uita.

Vecinul controversat din sudul Floridei

Sursa foto: Rockstar Games / ABC7

Un bărbat din sudul Floridei preferă să-și facă amenajarea gazonului și treburile pe proprietatea lui, complet dezbrăcat. „Oamenii care locuiesc în cartier spun că vecinul lor lucrează în curte și se plimbă dezbrăcat prin proprietatea lui. Ei spun că au sunat la biroul șerifului, dar deputații spun că nu pot face nimic.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.