Unde gasesc driverele pentru computer ?

 Unde gasesc driverele pentru computer ?

In articolul de astazi vom vedea de unde putem descarca driverele calculatorului si cum le instalam. Multi utilizatori nu isi gasesc driverele computerului sau nu stiu numele componentelor iar in acest fel le este greu să le găsească. Pentru această problemă am decis să vă arăt câteva programe care vă vor scana computerul, vor gasi driverele lipsă, apoi le va instala automat.

Primul program pe care il recomand ar fi DriverGenius care poate fi descarcat de aici. După ce aţi descărcat programul, il instalaţi apoi îl lansaţi şi veţi fi întâmpinaţi de următoarea interfaţă:

Click pe „Start Scan” pentru a porni scanarea componentelor. Dupa scanare va apare o fereastra cu driverele lipsa sau driverele pentru care s-a gasit o versiune mai noua.

Bifati driverele care doriti sa fie actualizate/instalate apoi faceti click pe „Fix Now” -> Download All ( jos in dreapta ). Acum asteptati ca driverele sa fie descarcate.

Dupa descarcare click pe butonul Install, se va deschide o fereastra „Do you want to create a restore point now?” click pe YES.Dupa ce vom da click pe „YES” driverele vor incepe instalul.

Dupa ce ati instalat driverele restartati computerul.

2.Driver Indentifier – un program gratuit, ne scaneaza driverele dar trebuie sa le downloadam si instalam manual.
3.EVEREST – puteti descarca varianta trial sau sa il cumparati.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.