Sony Anunță Lansarea unui Nou Model de PS5: Mai Compact și Mai Performant

 Sony Anunță Lansarea unui Nou Model de PS5: Mai Compact și Mai Performant

Sony tocmai a anunțat noul model de PlayStation 5, care vine cu un design nou, mai compact, ce oferă mai multă varietate și flexibilitate jucătorilor. Toate caracteristicile care au consacrat PS5 ca fiind cea mai bună alegere pentru gaming sunt acum integrate într-un format mai mic, care vine cu o unitate optică Ultra HD Blu-ray Disc atașabilă și un SSD de 1TB pentru mai mult spațiu de stocare.

Noul model de PS5 este cu 30% mai mic ca și volum și are o greutate mai mică cu 18-24% în comparație cu modelele anterioare, asigurând o experiență de gaming mai ușoară și mai portabilă. Mai exact, PS5 cântărește în versiunea nouă doar 3.2kg față de 4.5kg, iar versiunea PS5 Digital Edition va cântări doar 2.6kg, față de 3.9kg. Designul include patru panouri separate, partea superioară având un aspect lucios, în timp ce partea de jos este mată. O noutate interesantă este posibilitatea de a adăuga o unitate optică Ultra HD Blu-ray Disc la PS5 Digital Edition în viitor, aceasta urmând să fie disponibila și separat pentru suma de 119.99 EURO.

Noul model de PS5 va fi lansat în noiembrie în SUA și ulterior va fi disponibil și la nivel global, înlocuind în cele din urmă modelul curent de PS5 odată ce stocurile actuale se epuizează. De asemenea, noul PS5 va oferi și un suport vertical opțional, ce va putea fi achiziționat separat.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.