[Unboxing] Spider-Man 2 Collector’s Edition

 [Unboxing] Spider-Man 2 Collector’s Edition

Marvel’s Spider-Man 2 a fost lansat oficial! Jocul este continuarea lui Marvel’s Spider-Man (2018) și Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2020), și îi prezintă pe cei doi Spider-Mani, Peter Parker și Miles Morales, care trebuie să facă față unor noi amenințări, cum ar fi Kraven the Hunter, Lizard și Venom.

Marvel’s Spider-Man 2 Collector’s Edition include o copie digitală a jocului în ediție Deluxe, care conține 10 costume unice (5 pentru Peter și 5 pentru Miles), elemente suplimentare pentru modul foto, 2 skill points precum și bonusurile de precomandă (două costume pentru Peter si Miles, un gadget deblocat de la începutul jocului și 3 skill points). De asemenea, ediția colecționarului include o carcasă SteelBook și o statuetă impresionantă de 48 centimetri cu cele trei personaje principale: Spider-Man Peter Parker, Spider-Man Miles Morales și Venom.

Figurina

Deși trebuie recunosc am fost sceptic în ceea ce privește figurina inclusă în Marvel’s Spider-Man 2 Collector’s Edition, pot spune mi-a întrecut așteptările cu mult. Cu o înălțime de 48 de centimetri, această figurină impresionează nu doar prin dimensiuni, ci și prin atenția la detalii. Cele trei personaje – Spider-Man Peter Parker, Spider-Man Miles Morales și Venom – sunt redate cu o fidelitate uimitoare. Fiecare element al acestor eroi și anti-erou este realizat cu o precizie remarcabilă. Figurina oferă o experiență vizuală fascinantă și surprinde perfect tensiunea și emoția dintre cei trei personaje, care se pregătesc pentru o confruntare epică. În concluzie, pot spune este un must-have pentru orice fan Spider-Man sau colecționar de figurine.

Steelbook

Steelbook-ul nu reușește să impresioneze prin designul său simplist, care nu oferă nicio senzație tactilă sau vizuală deosebită. Scena nocturnă ce ilustrează confruntarea dintre cei doi Spider-Man și Venom, deși iconică, nu se ridică la potențialul său maxim. Mi-aș fi dorit să văd câteva elemente mai creative și originale pe steelbook, precum un print mai deosebit sau texturi ieșite în relief, având în vedere că această ediție de colecție este destul de „săracăși nu include alte accesorii pentru colecționari. Cu toate acestea, își câștigă locul în inimile colecționarilor prin capacitatea sa de a imortaliza acest moment-cheie al poveștii, transformându-l într-o piesă de colecție de neprețuit pentru cei pasionați de lumea Spider-Man.

Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 este un joc extraordinar, care îmbină perfect acțiunea, povestea și grafica. Jocul oferă o experiență imersivă și variată, permițând jucătorilor să alterneze între cei doi Spider-Mani, fiecare având abilități și stiluri diferite. Peter are abilități simbiotice, care îi conferă puteri noi, dar și o latură mai întunecată. Miles are puteri bio-electrice de venom, care îi permit să electrocuteze inamicii.

Povestea jocului este captivantă și plină de surprize. Jocul explorează relația dintre cei doi Spider-Mani, dar și conflictele lor interioare. De asemenea, jocul introduce noi personaje interesante, cum ar fi Kraven the Hunter, un vânător nemilos care îi provoacă pe Spider-Mani la un duel; Lizard, un fost om de știință transformat într-o creatură reptiliană; și Venom, un simbiot extraterestru care se atașează de diferite gazde umane.

Grafica jocului este uimitoare, profitând de puterea consolei PS5. Spider-Man 2 are detalii impresionante, culori vii și efecte speciale spectaculoase. De asemenea, jocul folosește funcțiile controllerului DualSense pentru a oferi feedback haptic și adaptive triggers, ceea ce crește realismul și imersiunea.

În concluzie, Marvel’s Spider-Man 2 este un joc remarcabil, care depășește așteptările și oferă o aventură memorabilă în universul Marvel. Ediția de colecție adaugă valoare jocului prin conținutul suplimentar și statueta impresionantă. Tu ce părere ai despre această ediție?

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.