[Unboxing] Avatar: Frontiers of Pandora Collector’s Edition

 [Unboxing] Avatar: Frontiers of Pandora Collector’s Edition

Avatar: Frontiers of Pandora a fost lansat iar noi tocmai ce am primit ediția de colecție. Mai jos vom face o prezentare detaliată a ceea ce conține Avatar: Frontiers of Pandora Collector’s Edition dar mai întâi spun câteva detalii despre acest joc.

Avatar Frontiers of Pandora este un joc de acțiune-aventură, bazat pe seria de filme Avatar, dezvoltat de Massive Entertainment și publicat de Ubisoft. Jocul a fost lansat pe 7 decembrie 2023, și este disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S, și PC și este al doilea joc video lansat pentru franciza Avatar, după Avatar: The Game (2009).

Jucătorii preiau controlul unui Na’vi, crescut și antrenat ca soldat de către Resources Development Administration (RDA). Aceștia vor porni într-o călătorie prin Frontiera de Vest, o regiune necunoscută a planetei Pandora, descoperindu-și originile și organizând triburile locale Na’vi pentru a lupta împotriva RDA, care încearcă să exploateze resursele naturale ale Frontierei de Vest. Povestea jocului este parțial legată de filme, dar rămâne totuși independentă.

Figurina

Ca în aproximativ orice ediție de colecție, figurina este cel mai important lucru pentru colecționari, iar Ubisoft nu dezamăgește nici de această dată. Aceasta măsoară 35 de centimetri și ne prezintă o femeie Na’vi care își îndreaptă arcul spre un inamic. Figurina este foarte detaliată și realistă, capturând expresia, mișcarea și culorile personajului. După cum spuneam, figurina este cel mai impresionant element al ediției de colecție, fiind o operă de artă în sine. Este ideală pentru fanii francizei Avatar și pentru cei care vor să-și extindă colecția cu o piesă unică.

Artbook

Arbookul este și el unul foarte generos, măsoară 30 x 28 de centimetri și conține 128 de pagini. Artbook-ul prezintă concepte, schițe, ilustrații și fotografii din lumea Pandora, inclusiv personaje, peisaje, animale, plante și vehicule. Artbook-ul este o sursă de inspirație și de informație pentru cei care vor să afle mai multe despre procesul creativ și despre universul jocului. Este o carte de calitate, cu o copertă tare și un design atractiv.

Steelbook + Joc

SteelBook-ul arată bine, dispune de un print mat care nu are elemente ieșite în relief sau altceva special. În schimb scenele prezentate pe acesta sunt foarte interesante, iar culorile îl fac fie cu totul special. În interior găsim discul cu jocul în varianta Ultimate Edition precum și codul pentru contentul digital (Season Pass, Artbook digital, Ultimate Pack și Child of Two Worlds Pack) oferit în această ediție.

Notebook

De asemenea, în pachet avem și un notebook care măsoară 14.5 x 21 centimetri și conține câteva ilustrații grafice pe primele 2-3 pagini iar restul carnețelului sunt foi goale.

Certificat de autenticitate

Certificatul de autenticitate numerotat adaugă o notă de exclusivitate, confirmând autenticitatea și valoarea ediției. Faptul că fiecare copie este numerotată individual sporește sentimentul de unicat și raritate. Acesta măsoară 21 x 30 de centimetri și este dintr-un carton lucios.

Ilustrații

În pachet mai găsim și trei ilustrații de tip artwork care măsoară 21 x 14.5 centimetri. Acestea reprezintă reproduceri de calitate superioară ale artei conceptuale din joc și oferă o privire detaliată asupra lumii fascinante a Pandorei.

Schiță AMP

Un alt element din această ediție de colecție este o schiță a unui AMP în format A2. Aceste mașini de luptă gigantice sunt utilizate de către oameni pentru a se integra și a interacționa în mod eficient cu lumea periculoasă a planetei Pandora. AMP-urile permit controlul direct al unui operator uman, care se conectează la acestea și le folosește pentru diverse scopuri, inclusiv pentru a se apăra împotriva amenințărilor Na‘vi sau a altor pericole întâlnite pe această planetă extraterestră.

În final pot spune Avatar: Frontiers of Pandora Collector’s Edition este o ediție destul de complexă, având în vedere raportul calitate/preț. Avem destul de multe elemente în pachet iar prețul (1.000 lei) acesteia consider este unul rezonabil. Tu ce părere ai?

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

2 Comments

  • Salut, de unde mai exact ati reusit sa cumparati aceasta editie, eu tot mam uitat peste tot si nu am vazut nici un magazin din Romania sa o aiba.

    • produsul a fost disponibil pentru pre-comandă la Altex, din păcate acum nu mai face parte din ofertă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.