Eroare Shockwave Flash Crashes in Google Chrome

 Eroare Shockwave Flash Crashes in Google Chrome

Astazi va vom arata cum sa „scapati” de eroarea Shockwave Flash Crashes din Google Chrome. Aceasta eroare apare deoarece Chrome include o instalare interna a Flash-ului pe cand celelalte browsere precum Firefox va vor cere sa instalati Flash.

Shockwave_Flash_Crashes_eroare

Pentru a rezolva aceasta problema, scrieti sus in bara de cautare: about:plugins, iar dupa ce ati dat enter va va afisa o lista cu toate plug-in-urile instalate de Google Chrome. De asemenea, in dreapta veti vedea butonul + Detalii pe care trebuie sa il accesam, apoi ar trebui sa vedeti ceva asemanator imaginii de mai jos.

Shockwave_Flash_Crashes_eroare

Daca Chrome afiseaza doua intrari Flash precum in imaginea de mai sus, atunci trebuie sa dezactivati versiunea interna care este instalata in Google Chrome (vezi chenarul rosu din imaginea de mai sus).

Shockwave_Flash_Crashes_eroare

Dupa ce ati dezactivat versiunea interna, restartati aplicatia (Google Chrome) si accesati pagina aceasta pentru a verifica daca Adobe Flash functioneaza corect.

Daca va fi afisat un mesaj de genul ” your installation was successful” totul este ok, iar eroarea Shockwave Flash Crashes nu ar mai trebui sa va faca probleme de acum incolo.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.