Rockstar Games anunță oficial lansarea primului trailer pentru GTA 6

 Rockstar Games anunță oficial lansarea primului trailer pentru GTA 6

Rockstar Games, compania care a creat celebra serie de jocuri Grand Theft Auto, a anunțat că va lansa primul trailer pentru GTA 6 în luna decembrie. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a companiei, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea acesteia.

GTA 6 este unul dintre cele mai așteptate jocuri din ultimii ani, având în vedere succesul uriaș al predecesorului său, GTA 5, care a vândut peste 170 de milioane de copii de la lansarea sa în 2013. GTA 5 este al doilea cel mai bine vândut joc din toate timpurile, după Minecraft. De asemenea, GTA 5 este și cel mai profitabil produs de divertisment din istorie, generând venituri de peste 6 miliarde de dolari.

În mesajul postat, fondatorul și președintele Rockstar Games, Sam Houser, a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor și a declarat că scopul companiei este de a crea jocuri care să devină parte integrantă a culturii gamingului, la fel ca orice altă formă de divertisment. El a adăugat că este foarte entuziasmat să prezinte primul trailer pentru GTA 6, următorul titlu din franciza care a revoluționat industria jocurilor video.

Zvonuri GTA 6

Deocamdată, nu se știu prea multe detalii oficiale despre GTA 6, cum ar fi locația, perioada sau personajele principale. Totuși, au existat numeroase zvonuri și speculații pe internet care sugerează că jocul ar putea fi situat în America de Sud în anii ’80, sau că va avea o hartă uriașă care va include mai multe orașe inspirate din locații reale, cum ar fi Vice City (Miami), Liberty City (New York), Los Santos (Los Angeles), Las Venturas (Las Vegas).

Un alt zvon este că GTA 6 va avea un sistem de timp și vreme dinamic, care va influența gameplay-ul și povestea. De exemplu, se zvonește că jocul va avea patru anotimpuri, care vor schimba aspectul și climatul orașelor, și că unele misiuni vor fi disponibile doar în anumite perioade ale anului. De asemenea, se spune că jocul va avea fenomene naturale, cum ar fi furtuni, cutremure, tsunami-uri sau erupții vulcanice, care vor afecta mediul și comportamentul personajelor.

De asemenea, se presupune că GTA 6 va fi disponibil doar pentru consolele de nouă generație, PlayStation 5 și Xbox Series X|S și pentru PC.

Vom vedea dacă aceste zvonuri se confirmă sau nu în luna decembrie, când va fi lansat primul trailer pentru GTA 6.

 

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.