Samsung Galaxy Tab 3 Lite: Specificaţii oficiale

 Samsung Galaxy Tab 3 Lite: Specificaţii oficiale

Dacă ieri se auzeau zvonuri cu privire la specificaţiile tebletei Samsung Galaxy Tab 3 Lite, în această dimineaţă, Samsung a anunţat oficial specificaţiile celui mai nou membru din familia Galaxy Tab.


Galaxy Tab 3 Lite va dispune de o baterie de 3600mAh care va rula până la opt ore de redare video. Ecranul este de 7 inchi cu o rezoluţie de 1024×600 pixeli, iar ca sistem de operare, Galaxy Tab 3 Lite va veni cu Android 4.2 Jellybean.

Galaxy-Tab3-Lite_Romania

Procesorul este unul dual-core, tactat la 1.2GHz şi este asociat cu 1GB de memorie RAM. Memoria interna este de 8GB şi poate fi extinsă cu carduri microSD de până la 32GB. Camera din spate este de 2 megapixeli şi dispune de caracteristici cum ar fi Smile Shot, Shoot & Share şi Panorama Shot. Alte caracteristici hardware includ WiFi, WiFi Direct, Bluetooth 4.0, precum şi GPS.

Galaxy-Tab3-Lite_review

Tableta va fi lansată la nivel global şi va fi disponibilă în culorile negru şi alb. Din păcate, în momentul de faţă nu vă putem da nici o informaţie cu privire la preţ şi data de lansare.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.