Samsung dezvăluie Galaxy Grand 2

 Samsung dezvăluie Galaxy Grand 2

Samsung continuă expansiunea universului smartphone-urilor anunţând Galaxy Grand 2. Telefonul dispune de un ecran de 5.2 inchi ce dispune de rezoluţie HD, 1280 x 720 pixeli şi măsoară 5.8 x 3.0 x 0.35cm.

La partea hardware, telefonul dispune de un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB de memorie RAM şi 8GB de memorie internă pe care avem posibilitatea să o extindem, datorită slotului microSD. Se pare că Galaxy Grand 2 este puţin mai slab decât Galaxy S4 care dispune de un procesor quad-core tactat la 1.9GHz şi 2GB de memorie RAM.

Samsung_Galaxy_ground_2

Ca şi S4 sau Note 3, Grand 2 vine cu Android Jelly Bean 4.3, precum şi o serie de aplicaţii, iclusiv Group Play, S Translator, S Travel, Samsung Link , Sound & Shot, Story Album şi multe altele.

Din păcate Samsung nu a dezvăluit nici o informaţie cu privire la preţul şi diponibilitatea lui Galaxy Grand 2. Pentru mai multe detalii staţi pe aproape.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.