Samsung dezvăluie Galaxy Grand 2

 Samsung dezvăluie Galaxy Grand 2

Samsung continuă expansiunea universului smartphone-urilor anunţând Galaxy Grand 2. Telefonul dispune de un ecran de 5.2 inchi ce dispune de rezoluţie HD, 1280 x 720 pixeli şi măsoară 5.8 x 3.0 x 0.35cm.

La partea hardware, telefonul dispune de un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB de memorie RAM şi 8GB de memorie internă pe care avem posibilitatea să o extindem, datorită slotului microSD. Se pare că Galaxy Grand 2 este puţin mai slab decât Galaxy S4 care dispune de un procesor quad-core tactat la 1.9GHz şi 2GB de memorie RAM.

Samsung_Galaxy_ground_2

Ca şi S4 sau Note 3, Grand 2 vine cu Android Jelly Bean 4.3, precum şi o serie de aplicaţii, iclusiv Group Play, S Translator, S Travel, Samsung Link , Sound & Shot, Story Album şi multe altele.

Din păcate Samsung nu a dezvăluit nici o informaţie cu privire la preţul şi diponibilitatea lui Galaxy Grand 2. Pentru mai multe detalii staţi pe aproape.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.