MSI prezintă noul notebook S12

 MSI prezintă noul notebook S12

MSI a anunţat S12, un notebook Windows 8 bazat pe procesoare AMD Kabini. Producătorul susţine că notebook-ul este extrem de potrivit pentru multimedia, dar, datorită tastaturii full-size, acesta serveşte foarte bine şi pentru aplicaţii. Bateria de 3 celule ţine aproximativ cinci ore de utilizare obişnuită sau patru ore de redare video HD.

S12 dispune de AMD Kabini E1-2100 APU, respectiv, un Radeon HD 8210 şi HD 8330. Display-ul de 11.6 inchi are o rezoluţie de 1366×768 pixeli. 4 sau 8GB de memorie DDR3 sun prezenţi în sistem, precum şi un hard disk de 500GB. Opţiona, un SSD de 128GB este de asemenea disponibil.

msi_s12_notebook

Alte caracteristici includ USB 3.0, USB 2.0, Bluetooth 4.0, un cititor de carduri SD şi mufe audio. Atât D-Sub cât şi HDMI sunt disponibile pentru a conecta notebook-ul la un monitor extern. În cele din urmă, MSI a integrat un webcam 720p în ecranul notebook-ului care are dimensiunea de 297 x 190 x 30 mm.

MSI S12 cântăreşte în jur de 1.3 kg cu tot cu baterie. Din păcate MSI nu a oferit detalii despre preţuri şi disponibilitate.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.