MSI prezintă noul notebook S12

 MSI prezintă noul notebook S12

MSI a anunţat S12, un notebook Windows 8 bazat pe procesoare AMD Kabini. Producătorul susţine că notebook-ul este extrem de potrivit pentru multimedia, dar, datorită tastaturii full-size, acesta serveşte foarte bine şi pentru aplicaţii. Bateria de 3 celule ţine aproximativ cinci ore de utilizare obişnuită sau patru ore de redare video HD.

S12 dispune de AMD Kabini E1-2100 APU, respectiv, un Radeon HD 8210 şi HD 8330. Display-ul de 11.6 inchi are o rezoluţie de 1366×768 pixeli. 4 sau 8GB de memorie DDR3 sun prezenţi în sistem, precum şi un hard disk de 500GB. Opţiona, un SSD de 128GB este de asemenea disponibil.

msi_s12_notebook

Alte caracteristici includ USB 3.0, USB 2.0, Bluetooth 4.0, un cititor de carduri SD şi mufe audio. Atât D-Sub cât şi HDMI sunt disponibile pentru a conecta notebook-ul la un monitor extern. În cele din urmă, MSI a integrat un webcam 720p în ecranul notebook-ului care are dimensiunea de 297 x 190 x 30 mm.

MSI S12 cântăreşte în jur de 1.3 kg cu tot cu baterie. Din păcate MSI nu a oferit detalii despre preţuri şi disponibilitate.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.