LG ar putea lucra la notebook-uri cu OS Chrome

 LG ar putea lucra la notebook-uri cu OS Chrome

   Joi, Microsoft a declarat ca a semnat un acord cu LG Electronics, care va permite companiei sa foloseasca Android si OS Chrome pe tablete, telefoane mobile si alte dispozitive, în schimbul platei taxelor de licentiere Microsoft. Detaliile financiare ale acordului nu au fost dezvaluite.
   LG Electronics este una din multe companii care aparent au fost împinse sa semneze un acord de licentiere cu Microsoft pentru a folosi Android si OS Chrome, un acord bazat pe sustinerea unor anumite aspecte ale sistemelor de operare open-source Google au încalcat brevetele companiei Redmond. Si acum, datorita semnaturii LG, mai mult de 70 la suta din toate smartphone-urile Android vândute în Statele Unite li se administreaza în prezent o acoperire în portofoliul Microsoft.
   În plus la Android si OS Chrome, Microsoft a cautat anterior acorduri de licenta cu furnizorii care folosesc Linux pe produsele lor (care sunt dim punct de vedere tehnic la baza Android si OS Chrome).

   Microsoft a lansat programul sau de licentiere IP în decembrie 2003, si de atunci a asigurat mai mult de 1100 în acorduri de licentiere. Compania a spus ca va continua sa dezvolte programe care sa faca posibila pentru clienti, parteneri si concurenti sa acceseze portofoliul sau IP. Programul a fost dezvoltat pentru a deschide accesul la Microsoft „investitiilor semnificative R&D care este în crestere in portofoliu IP.”
   Anuntul de joi, în ceea ce priveste LG semnale ca ar putea fabrica notebook-uri sau tablete cu OS Chrome. LG nu a dezvaluit inca nimic, si niciun dispozitiv pe OS Chrome nu a fost expus la CES 2012 în aceasta saptamâna. Acestea fiind spuse, va trebui sa pastram un ochi pe aproape de informatii si sa vedem daca este vorba despre ceva sigur.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.