Vanzarile de SSD-uri au crescut

 Vanzarile de SSD-uri au crescut

   IHS crede ca vanzarile vor urca de la 881000 de unitati în 2011 la mai mult de 121 milioane pâna în 2015. Vanzarile din 2012 de SSD-uri Cache sunt prognozate sa creasca la 25.7 milioane, care vor completa hard disk-urile traditionale. Un SSD cache poate fi folosit ca dispozitiv de stocare într-un PC, dar trebuie sa fie utilizat în combinatie cu un HDD separat.

   „Intel continua sa puna ouale în cosul de ultrabookuri” a declarat Ryan Chien, cercetator asociat pentru memorie si stocare de la IHS. „De la introducerea in companiei a designului Nikiski, pana la anuntul ca mai mult de 60 de modele suplimentare de ultrabook va intra pe piata la timp pentru sezonul de vacanta 2012, Intel la CES a aratat ca Ultrabook-urile au devenit punctul central al strategiei sale de computere mobile.”
   SSD-urile Cache sunt o componenta esentiala in proiectarea ultrabook-urilor si se vor extinde pana vor ajunge dispozitivele concurente cu procesoare AMD, care nu pot fi numite ultrabook-uri, dar ofera o forma similara.
   Mai mult de 25 milioane SSD-uri Cache urmeaza sa fie livrate în acest an, aproximativ 22 de milioane de unitati vor fi integrate în ultrabook-uri, prezice IHS. In timp ce SSD-urile Cache a avut doar o prezenta redusa în industria de stocare în 2011, firma de cercetare de piata spune ca impactul lor în anii urmatori va deveni „tot mai semnificativ”. Segmentul dreive-urilor cache se este prevazut sa treaca de 46 milioane de unitati în acest an, fata de 17 milioane în 2011.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.