Vanzarile de SSD-uri au crescut

 Vanzarile de SSD-uri au crescut

   IHS crede ca vanzarile vor urca de la 881000 de unitati în 2011 la mai mult de 121 milioane pâna în 2015. Vanzarile din 2012 de SSD-uri Cache sunt prognozate sa creasca la 25.7 milioane, care vor completa hard disk-urile traditionale. Un SSD cache poate fi folosit ca dispozitiv de stocare într-un PC, dar trebuie sa fie utilizat în combinatie cu un HDD separat.

   „Intel continua sa puna ouale în cosul de ultrabookuri” a declarat Ryan Chien, cercetator asociat pentru memorie si stocare de la IHS. „De la introducerea in companiei a designului Nikiski, pana la anuntul ca mai mult de 60 de modele suplimentare de ultrabook va intra pe piata la timp pentru sezonul de vacanta 2012, Intel la CES a aratat ca Ultrabook-urile au devenit punctul central al strategiei sale de computere mobile.”
   SSD-urile Cache sunt o componenta esentiala in proiectarea ultrabook-urilor si se vor extinde pana vor ajunge dispozitivele concurente cu procesoare AMD, care nu pot fi numite ultrabook-uri, dar ofera o forma similara.
   Mai mult de 25 milioane SSD-uri Cache urmeaza sa fie livrate în acest an, aproximativ 22 de milioane de unitati vor fi integrate în ultrabook-uri, prezice IHS. In timp ce SSD-urile Cache a avut doar o prezenta redusa în industria de stocare în 2011, firma de cercetare de piata spune ca impactul lor în anii urmatori va deveni „tot mai semnificativ”. Segmentul dreive-urilor cache se este prevazut sa treaca de 46 milioane de unitati în acest an, fata de 17 milioane în 2011.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.