Logitech a lansat un mouse ultra portabil

 Logitech a lansat un mouse ultra portabil

   Poate arata exact ca un obiect de lux, ca o piesa supradimensionata de Lego, dar mouse-ul Logitech Cube este de fapt destul de puturos. Exista o multime de mouse-uri portabile mici, dar Cube este cu siguranta unul dintre cele mai mici. Vazut la CES, Logitech Cube este doar cativa cm în lungime si se potriveste confortabil în palma ta. Spre deosebire de mouse-urile traditionale, Cube este dimensionat pentru a fi utilizat cu cateva degete mai degraba decât cu mâna întreaga.

   Cube foloseste un receptor radio discret USB de 2.4 GHz care poate comunica cu pâna la sase alte dispozitive compatibile la doar un port USB. Unul dintre aspectele mai atragatoare pentru Cube este interfata touch-sensitive. Atingând pe stanga sau dreapta veti activa clicul stânga si dreapta în timp ce glisând degetul de-a lungul mouse-ului activeaza caracteristicile sale de scrolling.
   Cube este bun pentru oricine cauta un mouse portabil, fara fir, dar sugeram sa il încercati înainte de cumparare. Dimensiunile mici va vor face sa va obisnuiti cu el si pentru persoanele care prefera ergonomia unui mouse traditional, aceasta poate fi o idee buna doar pentru a trece peste aceasta. Logitech Cube nu vor fi puse în vânzare pâna la sfârsitul acestei luni pentru 70 dolari, dar oricine este suficient de dornic poate face o precomanda la Logitech.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Buna HeD stii cumva un baiat in ultimul an la Lic.Informatica acolo in Suceava pe nume Bogdan…se dadea cu rolele …In fn sunt verisorul lui si el a spus ca te cunoaste.Bafta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.