Cooler Master este la CES in aceasta saptamana

 Cooler Master este la CES in aceasta saptamana

   Cooler Master este la CES în aceasta saptamâna lansand un radiator unic. Reperat la standul Cooler Master, acest radiator pentru procesor are in interior un calculator. Asta-i drept, în timp ce ar putea arata ca un Cooler Master Hyper 212+ obisnuit cu radiator si ventilator, foarte multe se intampla în spatele scenei. Sau ar trebui sa spunem, în spatele radiatorului?

   Tim verry de la PC Perspective a scris ca partea din spate a acestei piese din kit veti gasi o placa de baza nano-ITX si un APU AMD E-350 pe platforma Brazos, avand suport pentru Wi-Fi, HDMI, doua porturi USB 3.0, doua porturi USB 2.0, Gigabit Ethernet si conexiuni VGA si e-SATA.
   Cooler Master nu a comentat public despre dispozitiv, deci nu exista nici o modalitate de a sti daca acest dispozitiv va fi disponibil comercial sau daca este doar un experiment pentru a-l arata celor de la CES. Sigur, poate fi un pic imposibil sa ai un computer in interiorul computerului, si accesul la acest lucru în timp ce este în interiorul computerului s-ar putea dovedi dificil, dar pe de alta parte, de ce nu?

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.