Coolink va lansa coolerul Corator DS pentru procesoare LGA2011

 Coolink va lansa coolerul Corator DS pentru procesoare LGA2011

   Coolink a promis astazi sprijin pentru platforma Sandy Bridge prin introducerea DS Corator-LGA2011, un cooler high-end CPU care este compatibil cu procesoarele Intel care vor fi lansate în curând, adica quad-core si hexa-core.
   DS Corator-LGA2011 masoara 155(H)x140(D)x121(W)mm, cantareste 1040 de grame, si are doua radiatoare asimetrice din aluminiu fin, patru tevi din cupru de 8mm sustinute de tehnologia Gapless Direct Touch (GDT)(care permite transferul de caldura mult mai rapid) si un ventilator plasat central, SWiF2-120P 120mm hidro-dinamic care poate opera de la 800 la 1700 RPM (8.5 – 27.1 dBA sunet de iesire).
   Coolerul Coolink este împachetat cu pasta termica, este sustinuta de o garantie de cinci ani si are un pret recomandat de 39.90€/44.90 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.